reklama

Wszystko dla maleństwa

Super ciuszki! Może któraś z Was orientuje się, ile kosztują kombinezony. Znalazłam w sklepie internetowym całkiem niezły przeceniony o połowę, ale nie wiem, czy warto, bo to firmówka i wiadomo, że nawet po przecenie metka może kosztować więcej niż nowe ciuszki bez metki ;) A swoją drogą zastanawiam się, jaki rozmiar takiego kombinezonu kupić? Dziecko będzie nosić je nawet do kwietnia, a może i później. Wszystko zależy od pogody. Wystarczy 68, czy lepiej na zapas 74? Tylko czy taki maluszek, którego będę zabierać ze szpitala nie utonie w takim rozmiarze?

reklama
ja mma kombinezon na 68 i jest on na prawde spory, noworodek sie w tym utopi bankowo, nie beda potrzebne rekawiczki i buciki ktore sa w komplecie :]

co do ceny yhm... popatrz na allegro po ile stoja. firmowe na pewno sa drozsze. tylko czy jest sens kupowac drozszy dla metki? a jak dziecko w wozku to nikt nie zobaczy czy to uzywany, czy za tysiaka nawet :]

ja mam kombinezon 62 i moja corcia uzywala go przez cala zime od 2-5 m-cy. chuda co prawda byla ale za to dluga 57 cm. oczywiscie rozmiar rozmiarowi nie rowny, ale w 68 to noworodek na pewno utonie.

Super ciuszki! Może któraś z Was orientuje się, ile kosztują kombinezony. Znalazłam w sklepie internetowym całkiem niezły przeceniony o połowę, ale nie wiem, czy warto, bo to firmówka i wiadomo, że nawet po przecenie metka może kosztować więcej niż nowe ciuszki bez metki ;) A swoją drogą zastanawiam się, jaki rozmiar takiego kombinezonu kupić? Dziecko będzie nosić je nawet do kwietnia, a może i później. Wszystko zależy od pogody. Wystarczy 68, czy lepiej na zapas 74? Tylko czy taki maluszek, którego będę zabierać ze szpitala nie utonie w takim rozmiarze?
ja kupuje kombinezon na 62, co do ceny to dwa lata temu dawalam za kombinezon 100zl i nie byl firmowy ile teraz kosztuja pojecia nie mam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry