sunnflower
Fanka BB :)
słuchajcie z czy Wasze zakupione wózki mają dołączony śpiworek dla dziecka czy dokupujecie osobno?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
słuchajcie z czy Wasze zakupione wózki mają dołączony śpiworek dla dziecka czy dokupujecie osobno?
ale wóz jest super, podoba mi się i chyba to jest ważne - w końcu najczęściej będę go wykorzystywać (nie wiem czy o ten pytałyście - to jest teutonia spirit s3).Kupiliśmy wózek.
Zobacz załącznik 285921
W zestawie jest miękka gondola ,torebka, moskiter i folia p/deszczowa. Docelowo to spacerowka. Jestem zadowolona ,bo czegoś takiego szukałam.
Kupiliśmy dzis też Pampersy.
ja to sobie tak na kazdy miesiąc cos planuję, teraz w październiku w planach jest fotelik, zawsze jakies pierdółki no i oczywiście...ciuszki -jak w każdym miesiącu;p na listopad łóżeczko i wszystko co do niego potrzeba a na grudzien dla siebie do szpitala i jeszcze brakujące dla niuni rzeczyA mnie się wydawało, że jak mam już łóżeczko i wózek to najgrubsze zakupy z głowy. Po zrobieniu listy okazuje się, że jeszcze prawie tyle samo kasy muszę naszykować na resztę drobiazgówDobrze, że niedługo wypłata.
A co to za wózek?? Bo wygląda rewelacyjnie! OGROMNIE MI SIE PODOBAHej dziewczyny!
My też już mamy wózek:-) Trochę kosztował, ale jest śliczny, lekki - mimo ogromnych kół i ma 3 lata gwarancji ;-) Generalnie spełnił wszystkie moje restrykcyjne warunki (oprócz ceny) więc jestem bardzo zadowolona:-) Wygląda tak:
Zobacz załącznik 285975
tylko podwozie ma nieco inne:
Zobacz załącznik 285974
Dziewczyny, a jak u Was z zakupami duperelek, czyli smoczków, butelek, pieluszek, kosmetyków - bo co prawda na allegro wychodzi taniej niż w sklepach, ale po doliczeniu kosztów przesyłki- to chyba na jedno wyjdzie?![]()