reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja zaraz właśnie wylatuje z domku na lumpkowe szaleństwo,może coś ciekawego upoluję,3majcie się lasecki i miłego popołudnia :)

reklama
No to zamówiłam. NOWY CIEPŁY KOMBINEZON, ŚPIWOREK rozm.68 (1229885214) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jest to może najpiękniejszy kolor na świecie, ale nie będę wybrzydzać, tym bardziej, że poza tym ma wszystko, na czym mi zależało i jak na nowy nie jest drogi. Wczoraj na targowisku widziałam w podobnej cenie (doliczając przesyłkę) i trzeba było dokupić dodatkowo rękawiczki. Ciekawe kiedy mój listonosz zaszczyci mnie swoją wizytą, bo ostatnio lenia dostał i przetrzymuje listy i przesyłki...

agbar bardo fajny kombinezon i kolor też w porządku,gratuluję zakupu.
Ja dziś w lumpku kupiłam tylko pajacyk biały i bluzeczkę rozpinana na całości białą grubiutką z welurku i finito :) Więc niewiele :)

agbar bardzo ładny kombinezon! I kolor tez mi sie podoba więc nie masz co nażekać ;-) Tylko czy nei będzie za duzy??

Udało mi się wyhaczyć renifera :-)
1235129257_1.jpg
To już wiadomo w czym Krzyśko wystapi w Świeta:-)

reklama
Ja właśnie bym chętnie zakupiła ten śpiworek - może tylko w innym kolorze- ale z tego, co tu dziewczyny pisały, to często jest tak, że gazetka sobie, a LIDL sobie, więc jest raczej mała szansa na zakup tego asortymentu. Ale warto spróbowac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry