reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia wózeczek śliczny!!!!! :)
Margaryt dziękuję za odpowidź :) chyba będę szukała takich 100x100

Ja mogę coś powiedzieć o ubrankach bawełnianych bo właśnie z niektórych zrobiły mi się szmatki a niektóre wyglądają nadal jak nowe. Te markowe co kupiłam w ciuchach były używane, moja córka używała, a teraz je uprałam uprasowałam i nadal wyglądają bardzo dobrze.
Mam też ciuszki kupione jako nowe, które nadal wyglądają jak nowe ale niektóre nie nadają się do niczego.
Ogólnie grubsza bawełna i welur nie powinny się porozłazić i zmechacić.

Lubię ubranka welurowe i forttowe bo są ciepłe i wytrzymałe.
:)

Ostatnia edycja:
reklama
co do ręcznika to powiem wam, ze jak byłam w Irlandii to trafiłam na fajną przeceną i kupiłam bardzo ładny i duży za całe 2 euro!! (czyt. 8 zł hehe) czasami można naprawdę upolować coś super taniego.

Feretti ma troche przesadzone ceny - jakośc na pewno wysoka, ale nie wiem czy uzasadnia aż taką cenę....
Fajne ręczniczki kupiłam z Baby-Ono - tylko w rozmiarze 80/80, ale za 20 zł.
Drewex też ma fajne ręczniczki 100/100 - zakupiłam jeden i jest super - jedną stronę ma bardzo delikatną i mięciutką - idealną dla maleństwa i koszt też niewielki OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTURKIEM DREWEX 100x100cm (1250008971) - Aukcje internetowe Allegro

Tunia gratuluję wózeczka, a raczej MEGA ZESTAWU;-)

hej :)
byłam dziś w carefourze i się załamałam...w ulotce mają kaftaniki i body za 4zł a dresik za 25zł...i wiecie co? pustki totalne :( a to dopiero 2 dni...
ubranka zostały tylko na 12-18 msc a dresików brak :(
kaftaniki wszystkie made in poland, więc jak macie gdzieś niedaleko o zobaczcie :)

moje ostatnie zdobycze
ALLEGRO:
Dres + body 2szt

Body kopertowe + z kr. rękawkiem gratis

LUMPEK:

Pajacyk,śpiworek i bluzka biała
URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-10/a144ba43/dsc04367.jpg.html]
a144ba43.jpg
[/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki