T
Tunia85
Gość
Jak czytam o Waszych zakupach, to się przerażam, że jeszcze tylu rzeczy nie mam. Wczoraj byłam u koleżanki, która jest w 38 tc. Pociesza mnie fakt, że ma planowane cc na przyszły tydzień, a kupiła dopiero co pościel, łóżeczko jeszcze w kartonie, a wózek ma zamiar dopiero przez internet zamawiać. To się nazywa zimna krew. Ja bym tak nie mogła. Zapowiedziałam już wszem i wobec, że wszystko musi być gotowe na tip top na początku listopada. Dlatego Tunia dziękuję bardzo za linki. Ciuszki, które kupiłaś, bardzo mi się podobają, ich ceny jeszcze bardzieji na dodatek wyglądają dobrze gatunkowo.
to jak przyjdą ciuszki to Ci jeszcze powiem jakie w rzeczywistości, wyglądają na bardzo dobre, zresztą już kupowałam u dwóch z tych sprzedawców i póki co się nie zawiodłam,
ja też mężowi dziś powiedziałam, że na listopad chciałabym mieć już prawie wszystko, a przynajmniej pokój urządzony,
ale mam obiecane, że jak wyzdrowieję to pojedziemy po zakupy, więc może w nast tyg poszukamy łózka dla nas i jak będzie to się przywiezie łóżeczko dla małej i komodę, które już są, w piwnicy u teściów,
). Fotelik Maxi Cosi citi - dzis widziałam go na żywo i się upewniłam co do niego. Pozostaje mi jeszcze łóżeczko pościele i kosmetyki.