reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja wogóle dziś szaleje z zakupami,kupiłam już dwa zestawy ciuszków dla maluszka,koszule dla siebie i dla Oliwki spodnie hi hi,wiem że jak mu dzisiaj powiem że tyle kupiłam to nic nie powie innego niż"skoro potrzebne to dobrze" a jak jest dobrze wszystko to słyszę"znowu tyle tego,po co" dlatego korzystam ile mogę;-)

Mój Mąż wczoraj kupił spirytus 70% - nawet ma na etykiecie napisane, że przeznaczony jest również do celów medycznych, odkażanie ran itp. Myślałam, że są tylko 95%. A tu miła niespodzianka - nie trzeba będzie rozcieńczać :)
95% też kupił, ale to już nie dla Franka ;)

lwiczka - przypomniało mi się teraz odnośnie Twojego męża (w sumie to nie wiem co ma jedno z drugim....)
Jestem kobietą - nie mówię czego chcę - Demotywatory.pl

już wczoraj zresztą miałam jakis własny tryb myslenia i kojarzenia i M w ogóle nie łapał co mówię a już tym bardziej co ma piernik do wiatraka. Taki kawał mi powiedział:

Facet złapał złotą rybkę:
-spełnię Twoje dwa życzenia jeśli mnie wypuścisz - mówi rybka
- chcę piękną wyspę na środku oceanu, z błękitnymi wodami, ślicznymi roślinami i wszystkim co potrzebuję do dostatniego życia
- nie ma sprawy - mówi rybka
- a drugie, to chce mieć autostradę do lądu, abym jak się będę nudził mógł szybko dojechać do cywilizacji.
- ale to chyba nie możliwe... - mówi rybka - taka odległość, sztormy itd... może coś innego?
- to chcę zrozumieć kobiety - mówi facet.
Rybka na to: to ile pasów ma mieć ta autostrada?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry