Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli ktoś jest zafascynowany ekologią to dziewczyny są zadowolone.Ja dzisiaj wpadłam w szał zakupów :-) Wreszcie!!!!!
Mam pytanie, czy któraś z Was używała tych pieluszek wielorazowych?? Sprawdziły się??
I tak nie mogę spać,także proszę,oto wyrko Wiki.Nawet mój mężu jest zachwycony i to on trzaskał fotki hi hi.Wreszcie wychodzi z niego dumny tato:-)
używam i sprawdziły się doskonaleJa dzisiaj wpadłam w szał zakupów :-) Wreszcie!!!!!
Mam pytanie, czy któraś z Was używała tych pieluszek wielorazowych?? Sprawdziły się??
używam dla Zuzy pieluch wielorazowych i wiem o nich sporo i jest to bzdura nad bzdury. Przepraszam że tak piszę ale twoje spostrzeżenie mija się z rzeczywistością. I na pewno nie są to pieluchy tylko dla mam ekologicznych. Bo wiele mam używa ich również na zmianę z pieluchami jednorazowymi.Ja osobiście miałam je w ręku. Wydawały mi się bardzo grube i bałabym się, że dzidziuś mógłby się nabawić jakiś wad postawy.
...