Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie
Zamawiam na Allegro smoczek, kubek Medeli do nauki picia i inne drobiazgi, no i nie mogę się zdecydować na niekapek.
Opcje są dwie:
1. Tommee Tippee: Tommee Tippee Mój pierwszy kubek 4m+ 0%BPA (1509920026) - Aukcje internetowe Allegro i Tommee Tippee Pierwszy kubek niekapek 6m+ 0%BPA (1509920038) - Aukcje internetowe Allegro
2. Avent: AVENT Butelka Treningowa 260 ml (1538377050) - Aukcje internetowe Allegro
Co byście wybrały? Zależy mi na tym, żeby już teraz dało się z tego pić. Na Avencie jest napisane, że ustnik niby już od 3 miesiąca jest ok. W międzyczasie będę Franka uczyć picia z tego kubeczka: MEDELA Kubeczek do karmienia niemowląt (1546744756) - Aukcje internetowe Allegro i mam nadzieję, że potem - przynajmniej w domu - przejdziemy na normalne kubki (za parę miesięcy). A na wyjścia będzie wtedy: CANPOL LOVI KUBEK 360 12M+ 250 ML (1546744289) - Aukcje internetowe Allegro.
Tylko nie wiem, jaki niekapek. Cena jest porównywalna (2 TT to 30 zł, a Avent ok. 28 zł).
Da się takim niekapkiem mleko podawać?
Mnie się podoba, fajny ten ustnik, nie kapie. Co do aventu - nie wiem, czytałam opinie na bangla, nie zachęciły mnie. Zresztą, Młody smoczków aventu nie lubił, a TT bardzo, więc pomyślałam, że tak będzie z kubkami;-)
I się na szczęście powstrzymałam, bo drogawe, ale chętnie bym ten ze słomką kupiła...
MNie się jeszcze spodobały te kubeczki wańka-wstańka Momma - ale ja to gadżeciara jestemI się na szczęście powstrzymałam, bo drogawe, ale chętnie bym ten ze słomką kupiła...
mOmma Kubek ze słomką 250 ml 6m+ GRATIS (1553032457) - Aukcje internetowe Allegro
A z tego smoczka można dawać kaszkę, tak? To fajnie nawet... Bo ja mam cały czas tylko smoczek 0+ i Franek ostatnio 15 minut się męczył, żeby marne 100 ml mleka z niego wyciągnąćTak się chłopak zmachał, że już nie chciał więcej - ale za godzinę był głodny
A mleko normalne też się daje z takiego smoczka już czy jeszcze nie?
.