reklama

Wszystko dla maleństwa

missiiss jestes pierwsza osoba ktora chche kupic spacerowke z siedziskiem kubelkowym. Co cie do tego przekonalo?? Bo ja ze względu na negatywne opinie odrzucilam zakup X-Landera XQ

reklama
missiiss jestes pierwsza osoba ktora chche kupic spacerowke z siedziskiem kubelkowym. Co cie do tego przekonalo?? Bo ja ze względu na negatywne opinie odrzucilam zakup X-Landera XQ

jak to pierwszą ;-) My już takową posiadamy a z tego co wiem to i sarka lada dzień szykuje się do zakupu ;-)

Kubełkowe siedziska mają swoich zwolenników jak i przeciwników - tak samo jak i tradycyjne ;-)

jak to pierwszą ;-) My już takową posiadamy a z tego co wiem to i sarka lada dzień szykuje się do zakupu ;-)

Kubełkowe siedziska mają swoich zwolenników jak i przeciwników - tak samo jak i tradycyjne ;-)
no właśnie juz dziś go kupiłam!!!!!!!!! jest mój ten booski wózek:PPPPPPPPPP :))))))))))) juuuupiiii

no to gratulacje!!!:-) Wyobrażam sobie jak taki zakup potrafi cieszyć :-)
I co możecie mi powiedziec o tych kubełkowych siedziskach??

Ja jestem też szczęśliwa bo kupiłam od znajomej pakę 53 ubranek za 90 zl:-):-):-) Już się doczekać nie mogę jak je mąż odbierze :-)

no to gratulacje!!!:-) Wyobrażam sobie jak taki zakup potrafi cieszyć :-)
I co możecie mi powiedziec o tych kubełkowych siedziskach??

Ja jestem też szczęśliwa bo kupiłam od znajomej pakę 53 ubranek za 90 zl:-):-):-) Już się doczekać nie mogę jak je mąż odbierze :-)

właśnie na allegro oglądam tzw. paki albo wyprawki dla dzieciaczków, ale Tobie to się opłaciło, tyle ciuszków za taką cenę, szczęściara

Wszystko fajnie tylko te wyprawki są zawsze albo dziewczęce (czyt. różowe), albo chłopięce (czyt. z samochodami itp.). A ja nie wiem, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka i jest opcja, że się nie dowiem, bo Mąż się upiera na niespodziankę...

Więc póki co szukam neutralnych ciuszków w ciucharniach ;)

reklama
Wiolcia chyba będę mogła dopiero powiedziec o kubełkowym jak je wypróbuje bo dla mnie to też nowość;))
kobitka mówiła mi że będę zadowolona na pewno, że wózek robił wrażenie na ulicy bo jest śliczny:)
W życiu nie podejrzewałam że kupie tak szybko wózek, to miał być ostatni zakup heheh, mam nadzieję ze dobrze zrobiłam:0

gratki i Tobie zakupów;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry