reklama

Wszystko dla maleństwa

Potwierdzam. Mam wózek z dużymi pompowanymi kołami i przez wszystkie śniegi i zaspy jeździłam bez wysiłku :)

ja mam grzmota emmljunge z duzymi pompowanymi kolami i dawal rade w zimie bez problemu. zwroccie tez uwage jakie nierowne sa chodniki i wyoskie krawezniki - przez takie przeszkody tez nie jest latwo przejechac malymi piankowymi koleczkami.

reklama
ewa no wiem że drogaśny dlatego mam upatrzony używany ale w stanie super ze wszystkimi dodatkami które do tego wózka sa drogie okropnie!
Ja się z poczatku uparłam na dużą gondolke ale przemyślałam że dziecko zimą kiedy bedzie fest ubrane będzie maleńkie, spokojnie wystarczy do 6 mies. - moja koleżanka miała córcię z listopada i w Quinny woziła małą spokojnie do maja:)

ja droższego wózka jak 1200 zł nie kupuję, bo chcę dwuczęściowy, a do tego kupić atestowany fotelik/nosidełko do samochodu, więc gdyby stawiała na droższy wózek to dwie rzeczy kosztowałyby nas 2000 zł,

Ewa Maxi-Cosi Citi kupisz już za 340 zł z przesyłką więc nie jest to jakas ogromna cena :) Mnie ona ogroooomnie ucieszyła bo tez spodziewałam się ceny ok 500 zł.

O, to dobra wiadomość, bo w Maxi Cosi właśnie celuję :) Poszperam jeszcze na pewno w Internecie, chociaż najpierw chcę go widzieć na żywo i przymierzyć do samochodu. Bo nie wszystkie foteliki do wszystkich dobrze pasują - szczególnie do tak wiekowego jak nasz Seacik ;)

reklama
ja nie musze kupowac fotelika bo nie mamy auta wiec ten co kupilam razem z wozkiem bedzie do przychodni np. a pozniej recaro fotelik ok 800 zl od 9 miesiaca zycia do 12 lat. rosnie razem z dzieckiem ma atesty. ostatnio jak bylismy w sklepie ogladac wozkzi i wszystko gosciu nam o nich taki wyklad zrobil ze raczej jestesmy zdecydowani zakupic dzidziowi ten fotelik samochodowy. moze za rok na wakacje albo po uda sie kupic jakies auto to bedzie akurat w sam raz :) a narazie jest u nas jakie jest to nosidelko... mam wozek 3w1 ale podejrzewam ze spacerowke i tak nowa kupimy z siedziskiem kubelkowym myslalam o mura wlasnie no sie zobaczy jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry