Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Może nie są wielkie ale Barmanko będziesz rodzic w podobnym terminie jak ja w zeszłym roku.Wiesz,że Matt się urodził duży bo 4270g
I uwierz mi,że miał duużo miejsca w tej gondolce,nawet kocem grubszym przykryty i z pokrowcem na gondolkę zapiętym.Tak więc spokojna twoja rozczochrana;-)
Kocham ten wózio,ale po 7 miesiącach użytkowania odkryłam parę wkurzających detali,z tego jeden wczoraj

I kupiłam go rok temu właśnie w Irlandii,nowy ze sklepu
Ona nie ma takich zapadek po bokach jak zwykle budy w wózkach mają,ma tylko taki jakby stelaż wszyty w materiał.I jak wieje tak pięknie jak to tylko u nas potrafi to muszę trzymac budę bo się ciągle składa i Matta mi folią nakrywa
No a nie ma zmienianej rączki więc jak idę pod wiatr to jest masakra
Matt dwa razy kopnie i się rozpina
Przykrywam więc mu nóżki,zapinam a pałąk sobie goły powyżej wisi
Otóż Matt jak siedzi to pasy mu już wychodzą poniżej ramion więc chciałam pasy przenieśc wyżej,bo mu spadają...Co się okazało,nie widziałam wcześniej bo mam założony śpiworek pod pleckami,ściągam śpiworek a tam pasy przyszyte do oparcia
i nie ma możliwości przełożenia wyżej czy niżej,po prostu są na jednej wysokości
Do bani to