A ja chciałam sie pochwalić że mały w końcu załapał słoiczki już nie wypluwa wszystkiego i nie płacze przy jedzeniu chyba mu zasmakowało w końcu coś innego niż cycuś,i wcina marchewkę z jabłuszkiem ale hippa bo chyba jest bardziej słodsza niż tamte,w każdym razie lepiej mu smakują.Mama jest z tego powodu szczęśliwa,tak więc powoli będziemy próbować nowości.
Jaką kaszkę polecacie na początek jaką pierwszą bo próbowaliśmy bananową mleczno-ryżową ale Antoś ma po niej uczulenie takie czerwone plamy mu sie pojawiają w okół ust.
Jaką kaszkę polecacie na początek jaką pierwszą bo próbowaliśmy bananową mleczno-ryżową ale Antoś ma po niej uczulenie takie czerwone plamy mu sie pojawiają w okół ust.
Health visitor powiedziała, że do 6 miesiąca nie muszę nic dodatkowego Młodej podawać i tego się trzymam. Fakt, że Jessica do gigantów nie należy, ale oscyluje gdzieś tam ze wzrostem i wagą w okolicach 10-25 centyla i HV powiedziała, że na siłę przecież jej paść nie muszę skoro i tak wystarczająco przybiera na wadze. Zresztą z moim dzieckiem to będą jaja z wprowadzeniem jej czegokolwiek nowego, bo ona jest cyckoholiczką
Nawet nie chce tknąć z butelki mojego mleka, sporadycznie napije się jakiejś herbatki, ale to też jak ma ochotę. Jak była młodsza łatwiej współpracowała z piciem herbatki.
my chcemy cyca długo ciagnąć - skoro ponad 2 miechy czekalam, żeby nie bolało karmienie to teraz za szybko nie wypuszczę;-)
a i popijał herbatką
a jak dasz posusać i potem weźmiesz to ryyyyyk