eve1911
Fanka BB :)
Gnidka ja mam śliniaki, które górę mają bawełnianą, ale są podszyte od spodu ceratką. Przynajmniej nie przecieknie nic
Z tym, że ja zakładam Kubie śliniak zawsze, bo ślini się okrutnie i co chwila musiałabym go przebierać. Jak zacznie jeść już jakieś większe ilości jedzenia to widziałam takie a'la gumowe śliniaki. Tylko nie wiem jak się sprawdzają. Może któras mamusia używała i się wypowie?
Łyżeczkę kupiłam z canpola. Pisało na niej, że miękka jest. Uchwyt plastikowy, a sama końcówka silikonowa. Kuba z niej chętnie zajada. Z twardej plastikowej nie chciał jeść w ogóle. Może dlatego, że dzieci jedzą z łyżeczki tak, jakby piły z piersi. Czyli dociskają językiem do podniebienia ;-) ale to tylko takie moje przypuszczenia
Taka ta łyżeczka
MIĘKKA SILIKONOWA łyżeczka do karmienia CANPOL (3246667643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Łyżeczkę kupiłam z canpola. Pisało na niej, że miękka jest. Uchwyt plastikowy, a sama końcówka silikonowa. Kuba z niej chętnie zajada. Z twardej plastikowej nie chciał jeść w ogóle. Może dlatego, że dzieci jedzą z łyżeczki tak, jakby piły z piersi. Czyli dociskają językiem do podniebienia ;-) ale to tylko takie moje przypuszczenia
Taka ta łyżeczka
MIĘKKA SILIKONOWA łyżeczka do karmienia CANPOL (3246667643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to taki pic na wodę... po kilku użyciach już kolor nawet do pierwotnego nie wraca tak jak powinien. Miałam dokładnie te same przy Mikołaju.
to mój starszy i je 120 czasem 150 ale i tak zawsze zostawia:-( przestałam się tym przejmować-ważne, że przybiera na wadze około 7kg waży:-) ja sama zadecydowałam o rozszerzeniu diety- najpierw marchew, ziemniak, dynia, jabłuszko. Wczoraj próbował banana i szpinak- wszystko słoiczkowe bo tak zalecała pediatra. Do wieczornego i porannego mm dodaje kaszki i wtedy zje 150 a normalnego mleka 120. Widocznie taka jego uroda, że więcej nie potrzebuje pomimo tego, że ulewa i to bardzo
czekam aż mu to przejdzie jak zbawienia bo ciągłe przebieranie i brak możliwości normalnego wyjścia do ludzi mnie strasznie irytuje
Ja zaczęłam podawać nowości jak Kuba miał 3,5 msc- jak narazie wszystko smakuje. Spróbuj może podać Małej marchewke i zobaczyć jej reakcje ale zawsze też warto zasięgnąć opinii lekarza. A tak z ciekawości zapytam ile Magda waży?