reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

reklama
|No właśnie chodziło mi o to ile tej kaszki po zrobienu dajecie, czyli na jekiej ilości mleka lub wody rozrabiacie? Ja też Pysiu na 100 ml mleczka sztucznego (karmię piersią:laugh2:), a na opakowaniu jestr naqpisane że w tym wieku to ze 160 ml się robi..!!!:szok: To więcej niż dorosły głęboki talerz by było....:eek::szok:

Ja kaszek i kleikow na gęsto nie daje (tylko ta ze sloiczka).....kleik dosypuje do butli mleka......tak okolo 2 miarki na 120-150 ml mleka.

czy jest jeszcze ktoś kto karmi tylko piersią? ja jeszcze tylko jabło skrobię łyżeczką a więcej nic:tak:

dziewczynki a moze ktoras wie jak zmniejszyc ilosc pokarmu, bo mnie normalnie zalewa. A jak zaczne sciagac do cna to bede miec jesczze wiecej a jak nie sciagne to mi zalega i dr twierdzi ze dlatego mam te zapalenia. A Ala juz niew potrzebuje tyle jak kiedys najda sie w 5 min bo mleko leci jak szalone nie tak jak kiedys ze ssala godzinei przysypiala:tak:

Z tego co mi wiadomo to nie zaszkodzi.....przeciez to naturalna herbatka...no i to mi lekarz mowił: pije sie zeby zmniejszyc laktacje jak za duzo mleka, albo przy odstawianiu od piersi:tak:

reklama
:szok:MONIKA - ta lekarka proponowała Ci tabletki na wstrzymanie laktacji? Lepiej naturalnie ją zmniejsz.....ona z pewnością mówiła o bromergonie...bo to z reguły sie stosuje. Ja kilka lat temu musiałam je brac jak mialam mlekotok z powodu zbyt duzego poziomu prolaktyny....te tabletki to niezłe g........ ja "chodziłam po nich po scianach".....miałam zawroty i okropne bóle głowy, zasłabniecia i straszne mdłości....nigdy w zyciu:no:

Do góry