Monika K-W
Fan(ka)
o kurcze to dobrze ze mi mowisz to niech spadaja z tab. nie dam sie bede pila szałwie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Powoli, powoli i wypija coraz mniej. Znow zacznie sie kombinowanie...
. Ostatnio zjada tylko 3 posilki mleczne, gdzie mleko jest płynne. O 8 rano je tylko 100 - 120ml, potem ok. 15 wypija sporo, bo 210ml, no i przed samym snem, ok. 23.00 też ponad 200, ale to też zależy od dnia. Czasem są dni, że wypije tylko 440ml:-
. Dlatego podaję jej do pzedpołudniowego posiłku, ok. 11 (deser) 70ml kaszki ryżowej lub kleiku kukurydzianego (2 miarki mleka) no i popołudniu do zupki tak samo, tylko że daję puree ryżowe misiowy ogródek (tez na 2 miarki mleka)
. Ale martwię się, że za malo płynów pije, bo jak jest zimno, to też nie chce soków, a skoro zjada bardziej gęste posiłki, to powinna pić, a ona nie chce...:-
ja juz napisalam o Emilci strajku na innym watku....mam nadzieje ze dzisiaj apecick dopisze....poki co zjadla 2 cycki
sama sobie druga wziela
tak szrpala moja pizamke az sie dostala hihi spryciula...
:-) no i mam nadzieje ze dzisiaj apetyt bedzie miala lepszy coreczka 
Ale dzisiaj juz sporo wypil bo od rana 320ml jakos to chyba mu smakuje