Monika K-W
Fan(ka)
o kurcze to dobrze ze mi mowisz to niech spadaja z tab. nie dam sie bede pila szałwie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Powoli, powoli i wypija coraz mniej. Znow zacznie sie kombinowanie...
. Powoli, powoli i wypija coraz mniej. Znow zacznie sie kombinowanie... . Ostatnio zjada tylko 3 posilki mleczne, gdzie mleko jest płynne. O 8 rano je tylko 100 - 120ml, potem ok. 15 wypija sporo, bo 210ml, no i przed samym snem, ok. 23.00 też ponad 200, ale to też zależy od dnia. Czasem są dni, że wypije tylko 440ml:-
. Ostatnio zjada tylko 3 posilki mleczne, gdzie mleko jest płynne. O 8 rano je tylko 100 - 120ml, potem ok. 15 wypija sporo, bo 210ml, no i przed samym snem, ok. 23.00 też ponad 200, ale to też zależy od dnia. Czasem są dni, że wypije tylko 440ml:- . Dlatego podaję jej do pzedpołudniowego posiłku, ok. 11 (deser) 70ml kaszki ryżowej lub kleiku kukurydzianego (2 miarki mleka) no i popołudniu do zupki tak samo, tylko że daję puree ryżowe misiowy ogródek (tez na 2 miarki mleka)
. Dlatego podaję jej do pzedpołudniowego posiłku, ok. 11 (deser) 70ml kaszki ryżowej lub kleiku kukurydzianego (2 miarki mleka) no i popołudniu do zupki tak samo, tylko że daję puree ryżowe misiowy ogródek (tez na 2 miarki mleka)
 . Ale martwię się, że za malo płynów pije, bo jak jest zimno, to też nie chce soków, a skoro zjada bardziej gęste posiłki, to powinna pić, a ona nie chce...:-
. Ale martwię się, że za malo płynów pije, bo jak jest zimno, to też nie chce soków, a skoro zjada bardziej gęste posiłki, to powinna pić, a ona nie chce...:- ja juz napisalam o Emilci strajku na innym watku....mam nadzieje ze dzisiaj apecick dopisze....poki co zjadla 2 cycki
ja juz napisalam o Emilci strajku na innym watku....mam nadzieje ze dzisiaj apecick dopisze....poki co zjadla 2 cycki sama sobie druga wziela
sama sobie druga wziela tak szrpala moja pizamke az sie dostala hihi spryciula...
tak szrpala moja pizamke az sie dostala hihi spryciula... :-) no i mam nadzieje ze dzisiaj apetyt bedzie miala lepszy coreczka
:-) no i mam nadzieje ze dzisiaj apetyt bedzie miala lepszy coreczka 
 Ale dzisiaj juz sporo wypil bo od rana 320ml jakos to chyba mu smakuje
 Ale dzisiaj juz sporo wypil bo od rana 320ml jakos to chyba mu smakuje