Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja przez pierwsze pare dni mimo porodu SN mialam mleczka malutko i musialam Ninke dokarmiac butla. poza tym nie umiala dobrze zlapac piersi. pomogly wlasnie oslonki AVENT i czeste przystawianie dziecka do piersi. nawet jakby mialo poleciec kilka kropelek, to trzeba przystawiac do obu piersi, a potem dopiero butla. po miesiacu zmagan laktacja unormowala mi sie na tyle, ze dokarmialam Ninke tylko na noc, po 1,5 m-ca butla poszla w odstawke i do 6 m-ca karmilam tylko piersia :-)wielkość piersi nie ma nic wspólnego z ilością pokarmuJa się trochę boję, czy będę mogła karmić, bo moja mama zarówno przy mnie, jak i przy mojej siostrze nie miała mleczka. Obie jesteśmy na sztucznym mleku wychowane i obie zdrowe, ale ja bym chciała chociaż troszkę pokarmić swoim. Nic mi jeszcze z piersi nie leci, tylko urosły o 3 numery. I zaczynam się powoli tym stresować :-(
dokładnie!! nie stresujcie się, bo sie tylko negatywnie nastawiacie!!przede wszystkim nie nalezy sie stresowac brakiem mleczka po porodzie. wszystko mozna wypracowac - tzreba tylko troche wytrwaloscija przez pierwsze pare dni mimo porodu SN mialam mleczka malutko i musialam Ninke dokarmiac butla. poza tym nie umiala dobrze zlapac piersi. pomogly wlasnie oslonki AVENT i czeste przystawianie dziecka do piersi. nawet jakby mialo poleciec kilka kropelek, to trzeba przystawiac do obu piersi, a potem dopiero butla. po miesiacu zmagan laktacja unormowala mi sie na tyle, ze dokarmialam Ninke tylko na noc, po 1,5 m-ca butla poszla w odstawke i do 6 m-ca karmilam tylko piersia :-)
Ja się trochę boję, czy będę mogła karmić, bo moja mama zarówno przy mnie, jak i przy mojej siostrze nie miała mleczka. Obie jesteśmy na sztucznym mleku wychowane i obie zdrowe, ale ja bym chciała chociaż troszkę pokarmić swoim. Nic mi jeszcze z piersi nie leci, tylko urosły o 3 numery. I zaczynam się powoli tym stresować :-(