Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie przekarmisz dziecka karmiąc piersią. Może być grubas i jeżeli przejdziesz na prawdiłowe żywienie później, to nie będzie żadnym grubasem. jakaś bzdura, ze trzeba potem dzieci odchudzać.Ja również odciągam 80-100 ml pokarmu i Krzyś wcina 80 ml. Większą ilość ściągam po wypiciu piwa Karmi lub herbatki na laktację. I w takim wypadku mam dość pokarmu do zamrożenia a dość często z tego korzystam![]()
ag wg mnie Mateuszek przybrał wystarczająco. Niektóre dzieci baaardzo szybko przybierają ale później jest problem bo trzeba je odchodząc a twój synek tak samo jak mój może należeć do tych chudszych dzieciaczków. Mój Krzyś miał 3250g a przy wypisie 3060g - dziś waga wskazuje 4200g, czyli przez miesiąc, tydzień i 4 dni przybrał lekko ponad kilogram. Wg moejgo pediatry ważne jest że przybiera! Dziecko powinno przybierać 120g na tydzień więc twój synek mieści się w normie. Do tego jeśli oddaje stolec i ma mokre pieluszki to wszystko jest w normie.