reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

dziewczyny nie mam już siły także jutro napisze co i jak.. w każym razie byłam dzisiaj u audiologa z małą i wszystko ok. na szczęście słyszy:-) Badanie proste i bezbolesne więc niepotrzebnie się bałam. opiszę co i jak jutro. dobranoc

reklama
U mnie to w ogóle jest tak ze Nadia chyba woli tatusia, to on jej spiewa i świruje z nia a mama jest do zwykłych przyziemnych rzeczy typu jesc, czy zmiana pieluchy. Do mnie tez sie smieje i cieszy ale nie tak jak do taty:baffled: Typowa córeczka tatusia
Zupelnie jak u mnie. Moja Ania to chyba taka typowa kobietka. Najbardziej usmiechnieta jest gdy widzi tatusia lub brata:-D
Nie odzywalam sie dosc dlugo ale czytam prawie codziennie co tam u Was slychac. Za godzinke jedziemy na wizyte kontrolna do ortopedy. Mam nadzieje ze noszenie poduszki frejki dalo juz u Ani jakies efekty.
Musze smigac bo Ania chyba czuje ze jedziemy do lekarza i zaczyna marudzic. Siedze przed kompem z mala uwieszona przy cycu, mala podjada i slucha swoich ulubionych piosenek Bebe Lilly;-)
Mam jeszcze pytanko do mam karmiacych piersia - jak to jest z piciem u naszych malenstw? Wiem ze nie trzeba dopajac dzieci karmionych piersia ale czytalam takze ze jesli temperatura przekracza 28-29st to trzeba dac dziecku cos do picia. Nie wiem tylko ile ma to byc plynow? Jak ktoras sie orientuje to prosze o odpowiedz.

fajnie dziewczynki że u was wszystko wporządku :tak:
u mnie do dupy mały chory z piątku na sobote w nocy zaczął się dusić przeczekaliśmy do rana i pojechalismy do szpitala Alan jest przeziębiony ma straszny katar który mu przeszkadza biedny nawet jeść za bardzo nie chce w niedzielę przez cały dzień zjadł 340ml :-( daję mu syrop i kropelki do nosa noi cały czas z gruchą nad nim siedzę :baffled: ta wydzielina spływa mu do gardła i nie może nadążyć jej połykać i się dusi już biedny męczy się 5 dzień :wściekła/y: kiedy to cholerstwo mu przejdzie :-(

świetna piosenka
[video=youtube;7fQHbtbpHiE]http://www.youtube.com/watch?v=7fQHbtbpHiE[/video]
hehehe:-D Bebe Lilly:-) Jest tego więcej?

Edis to zalezy od każdej matki chyba, ja swojego raczej przepajac nie zamierzam, u mnie w rodzinie obie bratowe nie robiły tego, tylko czesciej do cyca przystawiały, ale jak bedzie strasznie duszno to moze.. Na razie faktycznie o tym nie myslałam aby to robić.

Ewelcia moja bardzo czesto przy wymachiwaniu raczkami uderzy sie w glowke :szok:
wczoraj po kapieli i butli mala zasnela czyli tak kolo 20 i w nocy obudzila sie dwa razy (o 1.30 i 4.30) no i rano o 6.30 ale pospalaa jeszcze do 8.30:-) wiec jestem raczej wyspana:-) Amelka jeszcze nie ma do konca uregolowanych godzin do jedzenia czasem w nocy obudzi sie raz a czasem dwa razy
teraz wlasnie ja karmie i idziemy na spacerek choc pogoda nie zaciekawa..

Avanti duzo zdrowka dla Alanka:tak:.
Madzik dobra jest ta piosenka,jak wlaczylam to Szymek zrobil strasznie powarzna mine a potem sie zaczal smiac w glos.
Musze poszukac na BearShere(tak to sie chyba pisze)i sciagnac.
Moje malenstwo samymi raczkami to on sie tez uderza ale wczoraj walnal sie grzechotka i to dosc mocno,takie jak by echo bylo slychac:-D

A moj poszedl spac o 22(zjadl 130ml:tak:) wstal 0 5:15 i juz ni3e chcial spac:szok:ale m mowi wez go do lozka a ja ze nie!!!
To ten wstal i wzial malego do lozka a on i tak nie chcial spac tylko gadac:baffled:potem zasnal i spalismy prawie do 9:-)

Hihi ale fajne pioseneczki
Avanti-zdrowka dla synusia.Julek tez bywa ze kichnie i kaszlnie:szok:Daje jej Cebion multi (zestaw witamin na infekcje z przewaga wit.C)
Ewelcia-a moja papuga ju skrzeczala i gruchala od 4tej dzis i nie chciala spac za bardzo a teraz to juz wogole maruda z niej.Dzis ma chyba gorszy dzien.

Sporo jest tam piosenek teraz sluchamy "kolorowe kretki mam"ale niezbyt mu sie podoba:-D:-D:-Dta pierwsza najlepiej:-D.
Zaraz nakarmie miska i idziemy na dwor bo jak narazie swieci slonce:tak:

reklama
Do góry