Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie! co tam masz na tej tajnej liście?fajne są te roany ,ale kurczę wielkie !
nie wtarabanię się na wysokie drugie piętro z czymś takim a na dole go nie zostawię,bo za chwilę mógłby zniknąć...nie wiem nawet dobrze kto mieszka w mojej klatce bo wprowadziliśmy się tu niedawno,więc lepiej dmuchać na zimne...
dziś oglądałam w necie wózki,znalazłam jeszcze 3 do mojej "tajnej listy wózkowej" i szczerze mówiąc to nie wiem już który wybrać...
Ja obstawiam dalej mutsy transportera, ale rozważam też xlandera, znajome sobie bardzo chwalą:-)
Cześć-dziś weszłam pierwszy raz od baaaaaaaaardzo dawna-i zaczytałam się w wózkach :-)
ja podobnie jak Ty-Misiaku - po wizycie w sklepie stawiam na mutsy transporter-jedno co to waham się jeszcze nad Bolderem

A Ja obstawiam X-landera, albo trójkołowego albo czterokołowego. Obserwuję aukcję na allegro i można zakupić taki wózeczek za całkiem rozsadną cenę ( oczywiście mam namyśli używane)
a powiedzcie dlaczego akurat transporter? porównywałyście go z mutsy 4 riderem? bo mi też się transporter podoba ale bardziej 4 rider.. może ja jednak słabo się znam i Wasze sugestie by mnie przekonały? ;-) do transportera jest też bardzo podobny ten x-lander XQ ale nie widziałam w sklepie na żywo tylko na ulicy..
boldery są śliczne i mają fajne kolorki ale wydają mi się jakies niesolidne, sztywne strasznie![]()
)
nie podoba mi sięa widziałyście te wózki? klasyczne ze skrętną przednią osią.. http://navington.com/ fajne! szukam i szukam ale jak na razie nic dla mnie nie przebija mutsy 4 ridera!