reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
dziewczyny, a do wozeczka trzeba jeszcze cos kupic dla dzidziusia do lezenia?
Tam niby jest taki miekki wklad, ale straszliwie cieniutki i zastanawiam sie czy dzidzi nie bedzie za twardo? a moze kocyk wystarczy rozlozyc... a moze nic nie trzeba?
Doswiadczone mamuski zajmijcie w tej sprawie jakies stanowisko:)

dziuba, tofilesia - jak szukać stelaża do waszego wózka ? bo Wy macie takie same ? jakoś się nazywa ? można kupić sam stelaż ?

bebzonik - ja też szukałam na Alle bo chciałam z gondolą MaxiCosi bo szersza jest, ale nie ma. Popatrz w Wielofunkcyjne-Maxi Cosi-Mura. To ten sam stelaż (trochę bardziej ma rurki zaogrąglone), firma właściwie jedna. Na str producenta też jest napisane że to Mura: Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - gondole - Windoo. Ja chciałam samą wersję głęboką, bo te wielofunkcyjne to trochę drogie jak za używane, a nówki to już w ogóle dla mnie trochę dużo.

dziuba, dzięki,
zadzwonie dziś do producnta i zapytam czy można kupić sam stelaż, ciekawe jaka będzie cena ?

mam gondolę windoo, fotelik i spacerówkę loloa up na małych kółkach i tak sobie myślę że do gondolki przydałby się stelaż na większych kółkach

reklama
No dziuba! widze ze masz milowy krok za soba :-) Gratuluje!
Tofilesia rowniez gratulacje z powodu zakupu fajnego wozka. My rowniez odebralismy w koncu bryke dla naszej malej :-D
Balam sie troche ze ten kolor ktory wybralismy bedzie bardzo krzykliwy ale wyglada rewelacyjnie i jeszcze bardziej nam sie podoba :-) Moj M wczoraj szalal po calym domu z tym wozkiem :-)

Załączniki

• Jedo1.jpg
    Jedo1.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 108