reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wszystko sie wali

Madzik niewiem jak jest teraz u was.Czy wróciliście razem do siebie czy nadal oddzielnie,ale to rozstanie powinno ci pomóc przemyślec.Zobaczysz jak jest gdy niejestescie razem.Czy dzwoni czy utrzymuje kontakt z tobą.Ja jestem dwa lata po ślubie ale gdziekolwiek wychodzi mój mąz ja się zastanawim z kim i gdzie idzie ?Czy mówi prawę czy okłamuje mnie?W ciązy to niejest wskazane.Ty się martwisz a z tobą twije dziecko_Ono to wszystko czuje.Zycze ci szczęścia,żebyś wybrała to co dla was najlepsze.

reklama
hej dawno mnie nie bylo ale to dlatego ze sie przeprowadzalismy, zreszta nie tylko to, przez te 2 miesiace w naszym zwiazku byly wzloty i upadki az w koncu calkowite zerwanie. Wytrzymalismy bez siebie 3 dni, az :)
Teraz staramy sie ulozyc wszystko od nowa, juz od miesiaca jest naprawde dobrze, owszem klocimy sie jak normalne pary, zdrowo, ale trwamy razem na dobre i na zle. Zmienil sie bardzo, czuje ze nareszcie cos razem tworzymy, za 3 miesiace urodzi sie nasze dziecko, nie mozemy sie doczekac, miedzy nami jest teraz bliskosc jakiej nigdy nie bylo. Owszem boje sie, wszystko co dzialo sie w przeszlosci siedzi jeszcze we mnie i czasami nachodza mnie wspomnienia, wtedy chce uciec jak najdalej przed kolejnym rozczarowaniem. mam nadzieje ze kiedys bede mogla napisac ze czasami warto wybaczyc i sprobowac jeszcze raz, mam nadzieje ze bedzie warto.

giugigasdghadauhuidhiuqahwedjhiewjhhciuhuiwehvrhwehivhwehvrhvuhwiuhwhrwhrucwwulgeiuchrhwiuehr

madzik ciesze sie ze zaczelo wam sie ukladac, czasami trzeba podjac bolesne decyzje zeby wstrzasnac facetem. mam nadzieje ze sie udalo:)

witam u mnie ciezko mąz wychowany pod rodzicó i oni sie dla Niego tylko licza my na szarym koncy my nie rodzina ale jakis dodatek do zycia juz wyprowadzilismy sie od tesciów(ja a on za mną-bo mu kazali) ze względu aby miec kontrole nad nim i wnuczka jak jestem w pracy. Koszmar i wiele innych ale dalam nam rok na poukładanie sie na rok mam wynajete mieszkanie jak nic to nie da to kołacza mi mysli po głowie aby zabrac siebie i córcie do siostry do Angli pod pretekstem wakacji a tam zastanowic sie nad powrotem.

reklama
Do góry