Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jeszcze nie stusuje takich kar,bo kondzio jest troszke na to za głupiutki;-).Natomiast pisałam Wam,ze jak widze ze cos rozwala złosliwie,to potem musi to sprzątac(razem ze mna).
Oliwka nie ma takich zachowań jak rozwalanie czegoś ze złości. Jak narazie nie wpadła na pomysł, że może czymś rzucać w złości lub coś popsuć.

Natomiast nerwicy dostaję, że na dworzu nie idzie, tylko biegnie przed siebie i kompletnie nie słyszy (lub nie chce słyszeć) jak ją wołam. Myślałam, że ominął nas ten etap, a tu niestety nas to dopadło![]()
Choć czasem jak pójdzie do kąta, bo bardzo czegoś chciał (np. wejść na blat w kuchni
) czego nie wolno, to potrafi się awanturować i z 10 min., zanim powie że nie będzie tak robił, przeprosi i przytuli się
Ale cóż staram się być konsekwentna i "twarda", chociaż czasem zdarza się, że z Oliverem na rękach stoję przy Victorze, żeby ten stał w kącie, kiedy się awanturuje
Ech nie łatwo bywa, ale cóż... i to trzeba przeżyć
Ech nie łatwo bywa, ale cóż... i to trzeba przeżyć![]()

którego musiało wykapać, zbudować mu domek itd..... aż miło było popatrzeć na to i zamarzyła mi się taka dwójka maluszków ;-)

Chyba za bardzo rozpuszczam moje dzieckobo Milenka nie sprząta po sobie jak nie ma ochoty, nawet jak coś złośliwie porozwala
nie stosuję żadnych kar i mało zakazów.... chyba za bardzo daję sobie wchodzić na głowę
![]()