reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

sandra dobry pomysł z tą herbatką, daj znać jak działa:-p
Domiska aleś się zaparła:tak: na pewno całą plażę zawojujesz, a Sam Cię na krok samej nie puści:-p
madziula witaj na naszym "odchudzającym" wątku:-D i powodzenia:tak:

ja się na serio zabrałam do odchudzania.... ale portfela:-p wczoraj rundka po sklepach... dzisiaj rundka po sklepach... jutro chyba na wagę wskoczę:-p
Ja też się witam kobietki:-)z odchudzaniem portfela to jest tak nigdy nie jest za gruby:-Dw odróżnieniu ode mnie:-Dale dziś dzień numer 2 w międzyczasie tylko święta mnie martwią:eek: ,bo rzeczą jasną jest ,że spoko w te dni nadrobię co zgubiłam w tym tygodniu:tak:Stosujecie jakieś specjalne diety??bo ja zwykłe mż,bo jakbym miała sobie odmawiać np.kotleta to w końcu bym się na niego rzuciła....nigdy nie mówiłam ,że jestem silna...:tak:

reklama
Domiska, to Wy za chwile caly fitness club bedziecie miec :tak::-) Super! :tak: Tez bym sobie zakupila chociaz jakis malutki sprzecik, ale pewnie moj zapal skonczylby sie na jednym razie :baffled::-p

Bedytka, podczas intensywnych zakupow tez sie kalorie spala, wiec przyjemne z pozytecznym polaczysz jak Mada napisala :tak::-)

Madziulanatasza, mnie tez silnej woli raczej brakuje ;-)A jezeli chodzi o swieta to np. do zimnej plyty nie jem juz pieczywa, nie pije sokow ani napojow typu cola, tylko herbatki ziolowe i wode niegazowana, no i na talerz laduje sobie wszystkiego, ale po troche :tak::-)

No a moja herbatka to nie wiem czy cos pomaga, ale jest dobra, wiec ja pije ;-)

Hmmm,ja dzisiaj na kolację mam piwo:-Da nawet dwa:-Dale dalej utrzymuję ze się diecę ,grunt to pozytywne myślenie:-D:-Da co do świąt ,to gdybym nie odchudzała przytyłabym przez ten czas 2 razy więcej niz przybędzie mi tylko przez 2 dzionki:tak:

mm ja tez winko lubie od czasu do czasu mniam mniam czerwone polwytrawne :D

ale i piwkiem polskim od czasu do czasu nie pogardze .. chociaz ostatnio nie pijam w ogole w koncu dieta :D

Tak sie dzisiaj napracowałam że skusiłam się na kruche ciastka i mleko..cukier mi spadł:-D:-Dz wysiłku,ale myślę że te ciasteczka spaliłam:-D:-D:-Dchyba na dobre to się wezmę na dietę o świętach ,bo teraz ciagle coś:tak:;-).Ja za winem nie prepadam ,z wszystkich rodzajów alkoholi lubię piwo najbardziej lub jakiegoś słodkiego drinka ,moje podniebienie nie jest ani troche wyrafinowane:eek:proste jak budowa cepa...

kurde ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:aż mi głupio pisac na tym wątku
nie dość że bebech mi wyrósł(nie wiem skąd:eek:) a to dupsko tak urosło, teraz strach na wage wejść, dzis chciałam założyc obcisła bluzke i sciągłam bo przeciez jak baleron wyglądałam(założyłam bluzę maskującą)
po swietach zaczynam sie brac za siebie bo letnie bluzeczki juz nic nie zamaskuja cholera:confused2:
kurde a jeszcze w lutym byłam zadowolona z brzuszka:wściekła/y:to trzeba bylo żreć milke i teraz są efekty:angry:

Hej mada78 czyżbyś była rocznik 78 ,to tak jak ja:-D,a jeśli masz na imię magda..to też jak ja:-D,a jeśli poświętach bierzesz sie za siebie ,to popatzr TEŻ TAK JAK JA:-D:-D:-Dbo ja zwariowana wariatka dziś juz zjadłam 2 cukierki ,pączka i 2 ciastka ,i oczywiście śniadanie ...w związku z tym "wstydam" sie ogromnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale po świętach.....no kto wymyslił w ogóle żeby odchudzanie zaczynać tydzień przed świętami...bzdura jakaś:-D:-D:-D:-D WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ,MNÓSTWA ZDROWIA, MIŁOŚCI I UŚMIECHU I TAKIEGO SŁOŃCA...ŻEBY NAWET NASZE SADEŁKO TOPIŁO:-D:-D:-D

A co tu taka posucha,nikt się nie wygina śmiało ,wszystkie schudły i tylko ja zostałam?:-D:-D:-D:-DJa 3 dzień się diecę ,bo patrzeć na swój brzuch nie mogę:tak::tak:MOŻE CHOCIAŻ BYŚCIE WSPARŁY ZDESPEROWANĄ KOLEŻANKĘ????:baffled::eek:wypowiedziałam wojne moim komórkom tłuszczowym ,a jak coś mi zapachnie zaraz sobie wizualizuję swoje wałki przed lustremi się pytam ,chcesz takich więcej? na razie działa....oby tak dalej......:tak:

reklama
I jak tam dziewczynki przygotowania do lata i kusych spodniczek? ;-):-D

Ja sobie pofolgowalam w swieta (i po swietach:-p), wiec efektow mojej herbatki nie ma zadnych :baffled::-p Teraz biore sie za siebie i mam zamiar przestac jesc po godz. 18:00 :tak: To takie pierwsze postanowienie :tak:;-)

Do góry