Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie. Napisz nam o sobie i dzieciatkuWitam mogę się dołączyć?![]()
U nas tak widać kolejne 2 u góryHej! Ja sie zbieram juz od wczoraj zeby napisac ale mala dzisiaj bylo dosc marudna i wszystko robilam w przyspieszonym tempie. Moze to dlatego ze dzis zauwazylam wyzynajace sie zabki, o cos takiego:
![]()
Nie wiem czy bez powiekszenia bedzie cos widac. Pewnie nie bo to tylko dwie biale kreseczki. Ten po prawej zaczal sie przebijac. Jedna kropka juz jest na zewnatrz.
We wtorek bylismy na szczepieniu. Mala jak zazwyczaj miala temperature wieczorem, prawie 38 wiec dalismy pedicetamol, ktory caly zwrocila razem z mlekiem. Takiej fontanny to jeszcze nie widzialam ale nie dziwne bo to strasznie gorzkie. Tamtej nocy budzila mi sie co 2h jak nigdy. Chyba sie to nalozylo z tymi zebami!
Wczoraj bylam na wyjsciu z dziewczynami ale bylo tak sobie. Jakos sie oddalilam od znajomych przez te ostatnie miesiace. Dziwne troche bo zawsze nie moge sie doczekac na spotkanie a jak juz jest to ostatnio slabo. Tylko z jedna przyjaciolka super sie dogaduje.
A co tam u Was?
![]()
Hope to tak jak ja. Wracam w sierpniu bleeewitamy
Ja też siedze w domu, pewnie do sierpnia![]()