NeSSi
Moderatorka
A kują Cię już jajniki ?Ja mam jakąś ciąże urojoną ...
Od 3 dni jem takie ilości że sam siebie się boje ;-D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kują Cię już jajniki ?Ja mam jakąś ciąże urojoną ...
Mojej szwagierki synek tak miał. Szczerze mówiąc trwało to do 2 roku życia, ale pocieszające jest to, że samo przeszło.O ja bym chciała mieć taki problem ... moje dziecko od 3 miesięcy budzi się w nocy co godzinę :-(Usg brzucha, główki przez ciemiączko, morfo, mocz posiew, bad ogólne, bad. na pasożyty .... i nic :/ fizykalnie zdrowy .... ale w nocy wstaje z krzykiem ...umarłego na nogi by postawił (połowa bloku cierpi razem ze mną heh)Dostaliśmy Zyrtec, spał po nim tydzień i znowu wróciło wszystko do normy... w dzień dziecko spokojne, pogodne, nie jest płaczliwy .... umie się sam pobawić, sam zasypia ... nie był uczony na rękach ... nie wiem ...
Nikt nie umie mi odpowiedzieć czemu się tak dzieje ... coś się musi dziać jak zakłócony ma dziecko sen nieprawdaż ? Jedyne pocieszenie jakie dostałam od neurologa to - to, że może z tego wyrośnie ? Już ręce i umysł mi pada :/ Nie mogę powiedzieć nawet, że się wyspałam - chyba tylko po porodziebył ten jeden jedyny moment ...
Mojej szwagierki synek tak miał. Szczerze mówiąc trwało to do 2 roku życia, ale pocieszające jest to, że samo przeszło.
Nie powiem żeby mnie to ucieszyło ...Może okres Ci się zbliżaJa mam jakąś ciąże urojoną ...