• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka-co kupić i kiedy ?

Za czasów noworodka Michalski spał mi po 6 godzin. Nie budził się nawet na karmienie .... w ogóle nie czułam, że mam w domu dziecko ...a teraz chyba sobie odbija za tamto smaczne spanko ;)
No cóż, nikt przecież nie powiedział, że macierzyństwo jest lekkie ... wielkim plusem młodego jest chociaż to: iż pomimo, że urodził się w grudniu, w tęgie mrozy to nigdy nawet do teraz mi nie chorował, nie wiem co to kaszel, gorączka, katar ... :) (odpukać)

reklama
:happy:U mnie Pyza, Igator(połączenie Iga i Terminator), sosydż czyt. kiełbaska

Mąż, córka i kot juz śpią.
Zmykam zrobić sobgie szałer i do wyrka.
Do zawtra;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam przyszlego tatusia oj i mamusie rowniez,obserwujac ten watek ja tak skromnie chcialam sie zapytac Qlfo czy ty w ogole pracujesz?czy masz wakacje?bo jak by tu powiedziec najpierw wyrobisz sobie ladna marke u kobiet a wiadomo plec piekna da sie owinac wokol palca,potem napiszesz ze kto co moze dla dziecka zbierasz wszystko co niezbedne i mysle ze bez kosztow sie obedzie a babeczki jedna po drugiej paczki bedzie wysylac,nie powiem sama mam kilka rzeczy z ktorych nie korzysta moje dziecko.Mam nadzieje ze nie bylam bezposrednia,z gory przepraszam i sle pozdrowienia ze slonecznej Itali:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry