Agatkas
Mamusia Zuzolka
Nooo Dagulla u mnie też pod górkę
Ale ja już wpadłam na pomysł
Jakby co to pożyczę sanki od sąsiadów i niech mężulek ciągnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja mam na szczęście 3 min samochodem do szpitalaŚmialiśmy się z mężem, że jakby auto nie odpaliło to w jakieś 15 min ze skurczami dojdę
![]()
No ja to piechotą bym może na drugi dzień doszła;-):-)Mi położna powiedziała że nie za bardzo mogą być body. Powiedziała, że mogą być pajacyki a pod to koszulki lub kaftaniki, ale najlepszy zestaw ze wzgl. na świeży pępuszek to właśnie kaftanik i śpiochy.
jeśli chodzi o kaftaniki
tak naprawdę czy na parking czy do szpitala taka sama droga tylko w różnych kierunkach ale na pewno jakos damy radę
Moja mama gdy mnie rodziła, też szła pieszo do szpitala. Dzisiaj mówi, że to było głupie, ale ona miała trochę dalej (12min dla sprawnego człowieka). Podobno skrzyżowanie brała na 2 razy
jeden samochodzik stoi w gotowości przed blokiem
Moja mama gdy mnie rodziła, też szła pieszo do szpitala. Dzisiaj mówi, że to było głupie, ale ona miała trochę dalej (12min dla sprawnego człowieka). Podobno skrzyżowanie brała na 2 razy
szlafroczek , majteczki jednorazowe, staniczki dla karmiacej , wkladaki laktacyjne, podklady sa dostepne w szpitalu. dla Fifka ciuszki z bodziaki , pajacyki i jeszcze postanowilam dozucic koszulki z dwie i pare spiochow, pieluszki i husteczki nawilzajace do pupy (koniecznie) , jaz zabieram jeszzce rozek gdyz wole miec swoj niz ten szpitalny ,pieluszki tetrowe kilka sztuk koniecznie , kremik do pupy , balsamik do cialka lub oliwke, papier toaletowy jest w toalecie

ale sztucce i kubeczek tez sobie zapakuj
hm chyba juz nic nieepominelam
a panie do kapieli uzuywaja kosmetykow jonsona wiec nie wiem czy czegos do mycia niezapakowac gdyz podobniez jonson uczula
trzymam kciuki zeby dzieciaczek wytrzymal do otwarcia szpitala