reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

no właśnie tak oprócz pieluszek (kupiłam cienkie i grubsze, bo nie wiem które bardziej się przydadzą, do tego 2 flanelowe na "wyjścia") zamówiłam od razu 2 okrycia kąpielowe z kapturkiem i pierdoły typu termometr do wody, szczoteczka do główki; za przesyłkę tylko raz płacę;
No właśnie :tak:
Tym bardziej że na allegro tetry są nawet po 1,10 za sztukę

reklama
tylko uwazaj na wymiary - choc jak bedziesz uzywala papmeroli to nie wiem czy te wymiary takie wazne beda ;-)

Pampersow karincia;-):-)Ja tez wlasnie w ten sposob chce zrobic zakupy mam upatrzony sklep na allegro gdzie za 13zl kurier mi wszystko do domu przywiezie za jedna przesylka. A pieluszki kupie tylko kolorowe bo do czego mi biale, kolorowe sa ladniejsze a i tak beda tylko uzywane do hafcikow czy do wozeczka zeby smoka przytrzymac i kupie ich z 5 wystarczy w zupelnosci, w razie czego jest pralka.:-)

Aaaa pampersów :-D
Ja i tak te tetry to tak jak aneczka2425 pisała będe używała tylko do odbijania i do wózka a nie na pupę więc rozmiar nie jest dla mnie aż taki ważny :tak:

ja się zaopatrzyłam w 10 +2kolorowe (na wyjście)bo miałam w domu ulewka, ulewał dopóki porządnie siedzieć nie zaczął a właściwie na dobre przestał jak chodzić zaczął więc wole z 10 mieć bo często było ulewanie po każdym karmieniu;p

A to ja mam 10 zwykłych w tym 2 kolorowe i 2 takie na wyjście grubsze i też kolorowe np. do lekarza :-)

A mnie sie flanelowe do niczego nie przydaly:-D:-D Mam jeszcze po Matim i pewnie tym razem tez nie skorzystam:dry:

Pewnie tak Aniu ale ja jakos za specjalnie nie licze na gorace lato tym bardziej ze znajc zycie urodze pod koniec sierpnia, mam milusi cieniutki kocyk polarkowy bedzie jak znalazl. A pieluszki flanelowe nieopatrznie kupil moj maz bo w sliczne kotki byly, sama bym wcale nie kupila, rodzilam w lutym wiec przykrycie pieluszka w ogole nie wchodzilo w gre:-)

ja tetrowych tez tylko koło 5 sztuk zamierzam kupić,bo to tylko do buźki maja być,wiec nie ma sensu bo zostaną,tak miałam przy dziewczynkach

reklama
Chodzi Ci o taki materiałowy? czy ortopedyczny - bo widziałam, że takie też sa? Jeśli chodzi o "ubraniowy" to ja taki mam i mi się sprawdza - nosze go do przykrótkich bluzek, spódnic w gumkę, które nosze pod brzuchem i boję się, że mogłyby mi spaść bo on fajnie podtrzymuje i maskuje. o ortopedycznym nie wiem nic.

A ja taki kupiłam i jest dość szeroki, przez co sam ledwie się trzyma :baffled:

tak, bardzo ładny RÓŻOWY prezent:-D

Już widzę "zachwyconą" minę mojego męża :-D

Do góry