reklama
andariel
mama super dwójki :]
u nas to właśnie ja byłam przeciwna różom, ale potem jak zobaczyłam, że dla dziewczynki jest wiele fajnych ciuszków właśnie w różu, sama parę takich nabyłam (ale większość dostałam); tym bardziej, że róż różowi nierówny, ma tyle odcieni, że można coś wybrać odpowiedniego
A u mnie odwrotnie - bardziej przydały mi się flanelowe... Zawsze kładłam na przewijak, miałam ze sobą na spacer. Tetrowe tylko "na ramię", teraz bede musiała dokupić kilka bo te po Anielce w dużej cześci poszły na "szmaty" bo się zużyły
ja mam taki sam tylko różowy

_karincia_
Fanka BB :)
Dziewczyny a ile kupujecie pampersów na początek??
Bo ja kupiłam na razie jedną paczkę ( 43szt. )w rozmiarze 1 i nie wiem czy kupić jeszcze, czy może to wystarczy a później już rozmiar 2?? :-)
Bo ja kupiłam na razie jedną paczkę ( 43szt. )w rozmiarze 1 i nie wiem czy kupić jeszcze, czy może to wystarczy a później już rozmiar 2?? :-)
faktycznie sliczna, Oliwcia bedzie mała Dama super![]()
No tatuś chce Małą Damę :-), ale mama sportowe rzeczy również kupuje ;-).
Ja jeszcze pampersów nie kupowalam czekam na promocję może a nóż będzie 2 paczki za 1 bo czasami tak robią :-) na razie w realu jest 50% gratis, ale to większe od 7 kg

reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Karincia jak bedzie malym osrancem;-)jak moj Mati to na bank nie wystarczy. Moj walil kupe 12-14razy na dobe jedna narazie wystarczy bo istnieje ryzyko ze urodzisz 4kg bobasa wiec szybko przejdziesz na dwojki. Radze dokupic po porodzie, tatusia nakierowacDziewczyny a ile kupujecie pampersów na początek??