• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Mitemil u mnie cała prawie szafa jest w różu i mojemu się podoba, choć na początku prosił by nie było tylko różu, a potem sam kupował, może i twojemu też przypadnie do gustu .

reklama
u nas to właśnie ja byłam przeciwna różom, ale potem jak zobaczyłam, że dla dziewczynki jest wiele fajnych ciuszków właśnie w różu, sama parę takich nabyłam (ale większość dostałam); tym bardziej, że róż różowi nierówny, ma tyle odcieni, że można coś wybrać odpowiedniego:)

A u mnie odwrotnie - bardziej przydały mi się flanelowe... Zawsze kładłam na przewijak, miałam ze sobą na spacer. Tetrowe tylko "na ramię", teraz bede musiała dokupić kilka bo te po Anielce w dużej cześci poszły na "szmaty" bo się zużyły

A to moja ulubiona czapeczka, co babcia kupiła Oliwci :). Inne też są śliczne, ale ta ...:-):-):-).

Śliczny kocyk. Pojadę dziś zobacze co jest u mnie :tak:.

Dziewczyny a ile kupujecie pampersów na początek??
Bo ja kupiłam na razie jedną paczkę ( 43szt. )w rozmiarze 1 i nie wiem czy kupić jeszcze, czy może to wystarczy a później już rozmiar 2?? :-)

faktycznie sliczna, Oliwcia bedzie mała Dama super :-D

No tatuś chce Małą Damę :-), ale mama sportowe rzeczy również kupuje ;-).

Ja jeszcze pampersów nie kupowalam czekam na promocję może a nóż będzie 2 paczki za 1 bo czasami tak robią :-) na razie w realu jest 50% gratis, ale to większe od 7 kg :wściekła/y:.

reklama
Dziewczyny a ile kupujecie pampersów na początek??
Bo ja kupiłam na razie jedną paczkę ( 43szt. )w rozmiarze 1 i nie wiem czy kupić jeszcze, czy może to wystarczy a później już rozmiar 2?? :-)
Karincia jak bedzie malym osrancem;-)jak moj Mati to na bank nie wystarczy. Moj walil kupe 12-14razy na dobe jedna narazie wystarczy bo istnieje ryzyko ze urodzisz 4kg bobasa wiec szybko przejdziesz na dwojki. Radze dokupic po porodzie, tatusia nakierowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry