ehhhh.... ja tez jeszcze czekam z kupnem stanika bo jeszcze za wszesnie na to. mam po poprzedniej ciazy jeden czy dwa ale sa dobre teraz (miseczki bo pod biustem troche przyciasne) a jeszcze mi w tym miejscu przybedzie ;-)
szlafrok podobno idzie ale jak nie przyjdzie do piatku to robie afere na allegro bo ja przelalam pieniadze 15.05.09 a szlafroka jak nie bylo tak nie ma...wrrrrrrr
dla babla potrzebuje jeszcze kupic przewijak, wozek, materacyk do lozeczka i kosmetyki. reszta czeka sobie na strychu na pranie, odkurzanie itp. manewry ;-)
z zakupem pampersow i konkretnej wyprawki na wyjscie ze szpitala (chce komplecik - nowy a nie po Jasku) poczekam do ostatniej chwili - Jasiek wazyl ponad 3 kg a urodzil sie 5 tygodni przed terminem wiec jak teraz uda sie donosic i biorac pod uwage ze zazwyczaj kolejne dzieci sa wieksze to sa realne szanse na to ze wskoczymy od razu w pampersy nr 2 i ciuszki 62/68...
poza tym to nie te czasy kiedy trzeba bylo biegac po sklepach i polowac na akcesoria i ciuszki dla dzieci - jak juz pisalam u mnie w szpitalu jest bardzo dobrze zaopatrzony sklepik a niektore rzeczy sa tansze niz na miescie ;-)