andariel
mama super dwójki :]
tak, bardzo ładny RÓŻOWY prezent

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co, teraz to mam już tego całe mnóstwo (chyba nawet za dużo) i podejrzewam, że części nawet nie zdążę użyć, bo albo mała wyrośnie, albo będę wybierać te najładniejsze, a takie "zwykłe" będą leżeć; na pewno pajacyków mam ok. 20, podobnie krótkich bodziaków, nieco mniej kaftaników, śpioszków czy spodenek; do samego szpitala muszę mieć 3 pajace+3 komplety długie śpioszki z kaftanikami, do tego wersja letnia i cieplejsza, bo nie wiadomo jaka pogoda będzie;jak kompletujecie wyprawkę dla dzidziusia-ciuszki, to po ile sztuk macie bodów, śpiochów, kaftaników itp.? łącznie z nowymi i używanymi
2-3szt. to raczej za mało, bo tyle to można 1 dnia zużyć, a kiedy zdąrzę to wyprać...
ja mam w sumie 12 tetrowych 10 białych i dwie kolorowe, do pupy będę używać jednorazowe a te tylko do buzi , ulewania tak na ramie a jak coś zawsze można dokupić.
no właśnie tak oprócz pieluszek (kupiłam cienkie i grubsze, bo nie wiem które bardziej się przydadzą, do tego 2 flanelowe na "wyjścia") zamówiłam od razu 2 okrycia kąpielowe z kapturkiem i pierdoły typu termometr do wody, szczoteczka do główki; za przesyłkę tylko raz płacę;Zwłaszcza że może sprzedawca będzie miał jeszcze jakies ciekawe przedmioty do zaoferowania a przesyłka tylko jedna :-)