Deli mam rózne body z krótkim i długim ,pajacyki 2 takie mniejsze to właśnie sa kupione w peweksie -i także mam 3 body długi rekawek i 3 kaftaniki ,rozmiar 62 i śpioszki 62 -to moze za duże beda żeby wziąść do szpitala? To kupiłam nowe ,atak zbytnio już nie chce tych malutkich kupowac .
reklama
Nikola ja mam same ciuszki na 62 i je właśnie biorę do szpitala (niepatrząc na jedno body i jeden komplecik na 56 kupiony przez przypadek przez babcię), bo ja byłam duża i jak na razie na USG wychodzi, że i Oliwia jest dużą dziewczynką
więc nie chciałam małuch ciuszków wcale kupować. W razie czego jak USG kłamię to tatuś dokupi mniejsze ciuszki.
Deli -moja malutka 32- tygodniu ważyła 2,5 kg -jestem ciekawa ile przybrała na wadze ?.wezmwę na 62 cm to co mam,a tak jak piszesz to w każdej chwili można dokupić .Dzis na bazarze można było wybrac piekne rzeczy używane rajtuzki ,sukieneczki pajacyki ,body do wyboru i koloru .Nawet piekny kąplet do łóżeczka taki ochraniacz z baldachimem ..Ja też coś kupiłam..Jeszcze nie mam wanienki niewiem czy taka mniejsza mi wystarczy ,czy lepiej tą wieksza kupic ?pozdrawiam
Ja kupiłam w końcu wanienkę zwykłą, bo i tak zamierzam małą wziąć do wanny jak tylko siadać będzie, a znajomi mają Onde i mówią, że na duże dzieciątko jest OK, ale noworodka im się źle kąpie i zrezygnowałam.
Fajny masz bazarek
Fajny masz bazarek
miranda
Fanka BB :)
Ja też mam mniejszą wanienkę, kupując jakos nie przyszło mi do głowy że nie wystarczy na długo, ale zobaczymy w praktyce. Widziałam też takie fajne gumowe nie wiem jak nazwac, wstawki do wanny dla starszych dzieci i bardzo mi sie podoba, tylko to juz dużo później się pewnie przydaje
Aqua Pod : mothercare
Zapomniałam się pochwalić, kupiłam na wyprzedazy dwa ładne biustonosze do karmienia, i powiem wam że są super bo mają chyba z sześć klamerek do regulacji. Może też znajdę linka.
Panache nursing bra - blue : mothercare
Embroidered support bra - fuller bust : mothercare
Aqua Pod : mothercare
Zapomniałam się pochwalić, kupiłam na wyprzedazy dwa ładne biustonosze do karmienia, i powiem wam że są super bo mają chyba z sześć klamerek do regulacji. Może też znajdę linka.
Panache nursing bra - blue : mothercare
Embroidered support bra - fuller bust : mothercare
Dziekuje, że tak szybko odpisujecie .Wanienki nie sa drogie od 21-25 zł rózne kolory i to te wieksze no i jest bardzo potrzebna .Takie plastikowe podpieradła dla noworotków też widziałam noi gąbki też jeszcze nie mam tej do wanienki i nie wiem czy bede kupowała ,bo czytałam że to skupisko bakteri..
Deli -ja dziś kupila jeszcze do szpitala małą wodę -biszkopciki i suchary te zwykłe nie słodkie -całej paczki nie będe brać -ale dobrze coś miec- w razie porodu o północy ,przecierz do śniadania duzo godzin..
Deli -ja dziś kupila jeszcze do szpitala małą wodę -biszkopciki i suchary te zwykłe nie słodkie -całej paczki nie będe brać -ale dobrze coś miec- w razie porodu o północy ,przecierz do śniadania duzo godzin..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
izabela...
Fanka BB :)
ja mam dużą wanienkę, tą 100cm
miranda super staniczki
:-)
a do szpitala biorę ciuszki na 56 i 62
miranda super staniczki

a do szpitala biorę ciuszki na 56 i 62
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Moge polecic dzis dostalam i sa super, jednak zdecydowalam sie na huggiesy i polecam sprzedawce w srode placilam w poniedzialek byla juz paczka. Zamawiajac od nich rozne rzeczy za przesylke kurierska zaplacilam 13zl. Polecam
HUGGIES Newborn Pieluchy + Chusteczki + Skarpetki (682807654) - Aukcje internetowe Allegro
HUGGIES Newborn Pieluchy + Chusteczki + Skarpetki (682807654) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny, a może namierzyłyście jakiegoś sprzedawcę, u którego mogę kupić zarówno przewijak twardy, jak i miękki? bo tak osobno to się nie opłaca doliczając koszt przesyłki, szukam już jakiś czas, ale coś bezskutecznie