reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Zdecydowanie wybór jest za duzy, to az niezdrowe. Marketingowcy robia wszystko zeby nas przekonac do zakupu ich towarow, a my biedne Mamuski nie wiemy co wybrac. Ja mam ze wszystkim taki problem- poczawszy od kemu do buzi dla Malego, nie mowiac juz o wozku... Koszmar :-)

A na gryce sie nie powinno klasc noworodka, bo jest za miekko podobno i maluch by sie męczył leżac na tych "kieszonkach"..
Z drugiej strony ten kokos jest tak twardy, ze sama nie chcialabym na tym spac :baffled:
Ja wiem, ze to dla Małego najzdrowsze.

Kokos jest na tyle sztywny, że nie odksztalca się i formuje prawidłową postawę dzidziusia.
Gryka jest już bardziej miękka, a jej zadaniem jest masaż ciałka maleństwa. Tak gdzieś wyczytałam...
Ja już też kupiłam ten gryczano -kokosowy i jestem zadowolona bo mam tez piankowy ,ale sama go odkształciłam ,bo sama na tym materacyku lezałam .A ten jest super gruby i będzie troche służył ,bo gdy mała bedzie zaczynać sama stawac w łóżeczku ,to nie bedzie sie zapadac tak jak na piankowym .Pozdrowionka.:-)

no ja rozłożonego rożka jako podkładki tez od czasu do czasu użyje...ale chodziło mi o to ze jako rozka takiego zawiązywanego to praktycznie nie potrzebuje:-p

mam juz chuste - kupiłam Nati, troche musiałam poczytac bo w ogóle się w nich nie orientejszyn...

Miałam szyć tak jak Miranda ale w koncu zdecydowałam sie kupic bo chyba wazny jest w niej oryginalny materiał:tak:Zreszta ta Mirandy to kułkowa to tez trzyma się inaczej...ja kupiłam uzywana(podobno nawet takie łatwiejsze w motaniu są)

Na dworze jeszcze w niej nie bylismy, ale w domciu sprawdza sie super - jak malutka zaczyna płakac to ja hop do chusty i gotuje obiad:-D i naprawde widac ze jej to pasuje, zaraz zasypia:-p
chociaz jest mi troche goraco w miejscu gdzie ala dotyka mojego ciała nad piersiami...tam gdzie mam ubranie juz nie...

na razie naumiałam sie jednego wiazania...wstawiłam focie na T.
nie wiem tylko czy nózek nie ma zbyt rozstawionych, ale własnie na zdjeciach tak to ma wyglądac

polecam,polecam te chusty - chociaz kolorki mogłyby byc fajniejsze w sprzedazy bo szukałam i szukałam jakiejs coby mi sie spodobała i coby jakos wygladac wsród ludzi:-D

no a tanie nie sa(kiedys myslałam ze to mały koszt - no to sie przeliczyłam)bo sa nawet i takie powyzej 300zł:shocked2:

reklama
Do góry