Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie wrocilam od lekarza z kontroli. Wywrozyl (wymacal) ze moj Maly bedzie wazyl jakies 3800! Kawal chlopa
Polowa ciuszkow w takim razie sie wogole nie przyda. Dostalam kupe ubranek od kolezanek na maluszki o wadze 3400. Co ja teraz z nimi zrobie?
Chyba nawet nie warto pakowac takich malych do szpitala, bo moj "noworodek" sie nie wcisnie![]()
No wlasnie Deli miala miec takiego pulpaska kolo 4kg a wyszlo 3 kg wiec waga z usg czy jakiegos macania moze byc mylaca;-)
Dziękuję bardzo -jutro mi kupi .Bo tylko tego mi brakowalo -aby łóżeczko bylo gotowe .Nikola tez przechodzilam przez te dylematy i przeczytawszy setki postów wybralam gryczano-kokosowy. Przez pierwsze 5-6 miesiecy Maly bedzie spal na stronie kokosowej, bo jest sztywniejsza, a pozniej przewrocimy na gryczana, bo ma podobno wlasciwosci masujace.
ja kupiłam materac gryka-pianka-kokos, a to chyba to samo co gryka-kokos :-)
ja kupiłam materac gryka-pianka-kokos, a to chyba to samo co gryka-kokos :-)