ja zaopatrzyłam się w pasa poporodowego jeszcze w II trymestrze ciąży gdzieś...bo wiedziałam ze z wagą moją nie bedzie lekko
mam pas bez rzep- Pani Teresy czy coś tam Teresy, sciska ostro rzeczywiscie az mi sie go nie chce nosić... no i jak siąde to się zwija z gory i z dołu
bardzo spod ubrań nie prześwituje, ale jest dosc gruby wiec pod jakies cieniutkie ubrania na wyjscie raczej się nie nadaje.
musze się zawziąć i nosić go po domu chociaz mi nie wygodnie...
no i to kilka godzinek tylko wolno...własnei dlatego ze te mieśnie się rozleniwiają i nalezy cwiczyc przy tym - już bez pasa. Tak pisze u mnei na opakowaniu.
Cytat:
Napisał
mju
No właśnie - od kiedy można go używać? Już teraz czy dopiero po połogu?
A po chustę my jedziemy jutro - kupujemy Bebelulu - w Warszawie jest sklep patronacki na Solcu gdzie uczą wiązać chusty - zresztą działa tam mama z września 2006. Jak bylismy ostatnio to nie było koloru, który nam się podobał - mam nadzieję, że jutro będzie a my i tak jutro na żelazną do poradni laktacyjnej. A potem - zobacze jeszcze jak to wyjdzie z czasem - mam zamiar zapisać się na taniec z dzieckiem w chuście w salsa libre- też na Solcu (inf. dla mam warszawskich). Mi nawet pasuje bo jakbym nie miała samochodu to wsiadam w skmke i 15 min i jestem
Pasa można uzywac 2 tyg. po porodzie
No ja mam Natkę a Bebelulu tez sa bardzo chwalone...mnie chyba wystarczy ta jedna ale są i maniaczki które maja po kilka

Mju wklej fotki pozniej jaka wybraliście...
ale jeszcze taka refleksja moja co do chusty- jak dzisiaj przyszłysmy ze spacerku i ściągnęłam chuste - to mnie piersiaki bolały- nie wiem czy to dobre dla laktacji jak są tak ściśnięte(moze musiałabym o jakims innym wiązaniu pomyśleć) a i tak mleczka cos mało mam - tak ledwo ledwo niuni starcza
no i fajowsko z tym tancem...hmmm chyba tez sie poorientuje na jakies takie bayery

hhhmmm albo jakis fitness czy cos zeby sie lepiej odtłuscić
Później na pewno chcemy na basen z Małą chodzic ale to dopiero od 3 m-cy mozna...