reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
nam do zimy takiej zimnej i wietrznej jeszcze troche brakuje ale mamy spiworek w wozku,mam pajacyka cieplego i dostalismy w prezencie ciepla kurteczke dla malej ale jeszcze sporo za duza woec bedzie dopiero na wyjazd do Pl na swieta:tak:

EFE my mamy identyczne krzesełko do karmienia - świetnie się sprawdziło przy Anielci - teraz będzie korzystał Anton (tylko cholibka ono jest różowiutkie... nie wiem czemu mi jak kupowałam nie przyszło do głowy, że ja kiedyś mogę mieć synka :sorry:)

Dlatego ja mam wszystko zielone hihi...tak na wszelki wypadek;-)

Ale teraz doszłam że totalnie wszystko ( łóżeczko, wózek, krzesełko, 2 kocyki, pościel...) Zielony jakoś tak bez zastanowienia wybieram. Ciekawe co to oznacza?

Aaaa...zapomniałam ci powiedzieć że moje dziecie też ma blond odrosty! A tatuś się pyta kto jest w takim razie ojcem:wściekła/y:
Ciekawe jakie będą mieli później?

Dlatego ja mam wszystko zielone hihi...tak na wszelki wypadek;-)

Ale teraz doszłam że totalnie wszystko ( łóżeczko, wózek, krzesełko, 2 kocyki, pościel...) Zielony jakoś tak bez zastanowienia wybieram. Ciekawe co to oznacza?

Aaaa...zapomniałam ci powiedzieć że moje dziecie też ma blond odrosty! A tatuś się pyta kto jest w takim razie ojcem:wściekła/y: Ciekawe jakie będą mieli później?
Efe moja mała ma blond włosy a my oboje ciemni jesteśmy.Jak rodziłam małą to mi lekarka mówi że widzi główkę i jest piękna blondyneczka a ja na to :To nie moje dziecko bo my ciemni.Wszyscy zaczeli się śmiać.Na razie małż siedzi cicho zachwycony jest malutką i nie zgłasza reklamacji hihiihi

tez nie kupuje spiworka, na razie mam kurteczke (ale za dużą więc robi za płaszczyk do kolan :-)) i przykrywam Niunie jeszcze kocykiem a jak się zrobi zimniej to będe jej ubierac kombinezonik :tak::tak::tak:

ja tez nie mam śpiworka, ale poki co mam juz 3 kombinezony + jeden zestaw spodnie na szelkach plus kurtałka, z ciepłego grubego polarku. Nie licze juz nawet 2 kurteczek, które tez kupilismy okazyjnie. Myśle, ze moje dziecko jest na tę zimę przygotowane o wiele lepiej od mamy i taty :eek:

te 2 zestawy dostalismy na chrzciny, i jesli ktoras z Was natknie się na firmę PILGUNI, to mogę z czystym sumieniem polecić, kombinezon i zestaw polarowy sa świetnie wykonane i milusie :tak:

Załączniki

• IMG_0572.jpg
    IMG_0572.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0571.jpg
    IMG_0571.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry