reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Ja też kupuję kombinezon a nie śpiworekJa jak kupie małej kombinezon to już nie będę wsadzaław spiworek w wózku przykryję rozkime bo mam dość gruby albo kocem polarowym ,żeby sie nie zagotowała mi w foteliku też tylko koc bo za gorąco jej będzie

azorek84
mama Amelii 2009
nam do zimy takiej zimnej i wietrznej jeszcze troche brakuje ale mamy spiworek w wozku,mam pajacyka cieplego i dostalismy w prezencie ciepla kurteczke dla malej ale jeszcze sporo za duza woec bedzie dopiero na wyjazd do Pl na swieta

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
EFE my mamy identyczne krzesełko do karmienia - świetnie się sprawdziło przy Anielci - teraz będzie korzystał Anton (tylko cholibka ono jest różowiutkie... nie wiem czemu mi jak kupowałam nie przyszło do głowy, że ja kiedyś mogę mieć synka)
Dlatego ja mam wszystko zielone hihi...tak na wszelki wypadek;-)
Ale teraz doszłam że totalnie wszystko ( łóżeczko, wózek, krzesełko, 2 kocyki, pościel...) Zielony jakoś tak bez zastanowienia wybieram. Ciekawe co to oznacza?
Aaaa...zapomniałam ci powiedzieć że moje dziecie też ma blond odrosty! A tatuś się pyta kto jest w takim razie ojcem

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Efe moja mała ma blond włosy a my oboje ciemni jesteśmy.Jak rodziłam małą to mi lekarka mówi że widzi główkę i jest piękna blondyneczka a ja na to :To nie moje dziecko bo my ciemni.Wszyscy zaczeli się śmiać.Na razie małż siedzi cicho zachwycony jest malutką i nie zgłasza reklamacji hihiihiDlatego ja mam wszystko zielone hihi...tak na wszelki wypadek;-)
Ale teraz doszłam że totalnie wszystko ( łóżeczko, wózek, krzesełko, 2 kocyki, pościel...) Zielony jakoś tak bez zastanowienia wybieram. Ciekawe co to oznacza?
Aaaa...zapomniałam ci powiedzieć że moje dziecie też ma blond odrosty! A tatuś się pyta kto jest w takim razie ojcemCiekawe jakie będą mieli później?
megaczka
tez nie kupuje spiworka, na razie mam kurteczke (ale za dużą więc robi za płaszczyk do kolan :-)) i przykrywam Niunie jeszcze kocykiem a jak się zrobi zimniej to będe jej ubierac kombinezonik 

ja tez nie mam śpiworka, ale poki co mam juz 3 kombinezony + jeden zestaw spodnie na szelkach plus kurtałka, z ciepłego grubego polarku. Nie licze juz nawet 2 kurteczek, które tez kupilismy okazyjnie. Myśle, ze moje dziecko jest na tę zimę przygotowane o wiele lepiej od mamy i taty 
te 2 zestawy dostalismy na chrzciny, i jesli ktoras z Was natknie się na firmę PILGUNI, to mogę z czystym sumieniem polecić, kombinezon i zestaw polarowy sa świetnie wykonane i milusie

te 2 zestawy dostalismy na chrzciny, i jesli ktoras z Was natknie się na firmę PILGUNI, to mogę z czystym sumieniem polecić, kombinezon i zestaw polarowy sa świetnie wykonane i milusie

Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
izabela...
a kombinezony w jakim rozmiarze kupujecie?
czy rozmiar 74 nada się jeszcze na tą zimę-nie za duży? tylko, że pod spód zawsze się coś ubiera i musi być jakiś luz...
czy rozmiar 74 nada się jeszcze na tą zimę-nie za duży? tylko, że pod spód zawsze się coś ubiera i musi być jakiś luz...