reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Nie wiem jak to wychodzi z tym myciem glowki! U nas leci po oczkach i uszkach woda wiec nie kapie w tej wanience tylko razem ze mna!
Izabela jak dziecko jest starsze to siedzi nie na tym lezaczku tylko wlasnie w tym wolnym miejscu gdzie teraz Malbretki coreczka ma nozki. Nie wiem jak to napisac ale trzeba sie przyjrzec na zdjeciu!

Ja od razu kupiłam dużą wanienkę i Młody ma luzy do chlapania. Główke myjemy bez problemów, jak Piotruś leży na mojej ręce odchylony do tyłu.

Załączniki

• Piotruś 007 045.jpg
    Piotruś 007 045.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 46
Onda ma dwie możliwości kąpieli :tak:
Póki Dzidzia jest mała to kładziemy ją na leżaczku tak

a później jak Dziecko podrośnie to siedzi w wanience sobie tak

A jeśli chodzi o mycie główki to ja myję normalnie tak jak i w każdej innej wanience :tak:

Jakubka ja też mam wanienkę z Ikea'i i doszłam do wniosku, że jak mała wyrośnie to zacznę ją brać do wanny i już. Nie będę sobie chaty zawalać dodatkową;-)

ja mala wanienke uzywam tylko jak mojego w domu nie ma.a tak to Amelka ze mna w duzej wannie sie kapie. a jak juz bedzie sama siedziec to taka mate chce kupic:

Aqua Pod : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

a i w koncu sie z mezem namyslilismy jaka kiecuszke na chrzciny kupimy-wybor u nas ogromny i spedzilismy jakas godzine wybierajac:sorry:
NWT INFANT WHITE PETAL PAGEANT BABY GIRL DRESS Sz 6m on eBay (end time 13-Nov-09 09:56:07 GMT)
cena to w przeliczeniu na zlotowki nie cale 100 pln wiec na swieta dokupimy tylko plaszczyk czy cos w tym stylu i czapuche ciepla-a na to pewnie juz rodzice wyloza bo sie doczekac nie moga heheh:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry