reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ło matko z córko :szok::szok::szok:
Ja się tez pajęczarów boję panicznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co do autobusów to po co trzeba składac wózek??
Jak Dziecko przewozi się jak nie w wózku?? Chodzi mi o takie jeszcze nie siedzące?? :eek:
bo jak jedzie kilka wozkow to trzeba zlozyc i jak wsiada inwalida na wozku to albo wysiadasz albo skladasz wozek:tak:jest tylko jedno miejsce na woziolek w autobusie niestety

reklama
Ja tacham wózek na 3 piętro. W jednej ręce gondola z małym, a w drugiej stelaż i ewentualne zakupy. Do tego torba przewieszona przez ramię. Darmowa siłownia:-D Teraz mam problem, bo gondola juz się skończyła (za mała) i trzeba kupić spacerówkę, która jest lekka i do tego nadaje się dla takiego maluszka. Mam juz nosidełko i teraz będziemy po schodach w nosidełku śmigali, a w ręku złożony wózek, torba i zakupy. Może któraś z Was mogłaby polecić jakąś fajną spacerówkę? Niekoniecznie musi być droga;-)

Przyłączam się do pytania Kini. Nie żeby moje dziecko już spacerówki potrzebowało ale będę musiała jakąś lekką kupić na wiosnę. Nie wyobrażam sobie wchodzenia na 4 piętro z tym wózkiem co mam teraz. A cały czas jeździć w bagażniku samochodu też nie może. Bo już czuje się jak więzień. Dobrze, że pogoda paskudna to mi tak nie żal. Ale jak wiosna przyjdzie to psychiatryk murowany!
Raz oglądałam spacerówki Coneco w sklepie i bardzo mi się podobały (zwłaszcza cena).

Zgadza sie wazy kolo 10kg ale parasolka mi sie nie sprawdza ze wzgledu na kolka, na piachy musi byc jednak cos bardziej ciezszego i koleczka musza byc inne.
zgadzam sie,na piachy lepsze są pompowane kółka
ale jesli ktoś potrzebuje lekkiego i na chodniki wózka to parasolka jest dobrym wyjściem
ja parasolke chce kupić na wakacje,a teraz objeździmy w spacerówce z wózka

A ja zostaje na Mutsy. Parasolki nie będziemy kupować, bo jak gdzieś dalej to autem, a moja spacerówka do ciężkich nie należy. Gondolką tacham po schodach i jest OK. Więc ze spacerowką też dobzre będzie :).

reklama
No Iwonko fajne i lekkie przede wszystkim.
Ja jak finanse pozwolą to odsprzedam swój wózek koleżance co rodzi w marcu a małej kupię jakąś lekką spacerówkę. Ale najchętniej widziałbym taką lekką + pompowane koła. Ale takich chyba nie znajdę:-(

Do góry