Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jest sztywny,co prawda wszedzie nim wjade,jest maly,wygodny ale wizualnie...paskudny.
po prostu wozek moze byc niebezpiecznyja tez na drugim piętrze mieszkam,ale powiedziałam sobie ze nie bede całego wózka nosiła i robie tak,że stelaż zamykam sobie w piwnicy,a do domku nosze tylko gondolę
)moja koleżanka przeszła do spacerowki jak mała skończyła 3 miesiące,bo tak jej było wygodniej z małą ,wszędzie sie dostać
ja do spacerówki napewno gdzieś na wiosne sie przesiade chyba,ze nie wczesniej nie bedzie sie juz mieściła
no właśnie mama mi mówiła, tylko nie pamiętala o jaki model chodzi; ponoć ma być wycofany z rynku;pozatym chcialam Was ostrzec przed modelem Maclaren(nie jestem pewna jak to sie pisze) nie wiem czy sa w Polsce ale wczoraj widzialam w TV jak dziecku przytrzasnelo paluszki przy skladaniupo prostu wozek moze byc niebezpieczny