reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

nie, no pewnie że w takiej sytuacji parasolka odpada (chyba że za jakieś grosze się trafi właśnie na wypady do spożywczaka); jak można pozwolić dziecku spać z główką telepiącą się na boki w spacerówce to nie rozumiem..????

reklama
Mitemil zakupy super!
Kasiu fajna ta spacerówka!
ja szukam spacerówki ale na duzych kołach bo ten wózek ca mam to się do lata rozpanie na tych moich bocznych drogach!!A do miasta przyda się coś co bedzie jeździć;-)
a parasolka to odpada

Za to najbardziej zadowolona jestem z huśtawki którą Zosia dostała od dziadków. Poprostu rewelacja!i mała też ja uwielbia.
Huśtawka Papasan Starlights z projektorem N9278 / K7924 - Fisher Price

Śliczna ta huśtawka :-)

Podobaja mi sie te puzzle piankowe. Gdzie je kupilas?

Dostaniesz je w każdym większym sklepie z asortymentem dla dzieci lub też na allegro.

Mitemil zakupy bombowe:-D:-D
A co byscie powiedzialy o tej spacerówce strasznie mi sie spodobała

Wózek z przekładaną rączką - śpiworek,folia (889954285) - Aukcje internetowe Allegro

Moja sąsiadka ma identyczny. Jest bardzo zadowolona i nadal wozi w nim swojego synka (ma dwa i pół roku)

Moja klocek 8 kg waży i długa jest .Sama już praktycznie siedzi i lezaczek jej już sie znudził:baffled:wogule nie chce do niego ...

Moja mała huśtawką się znudziła, wiec poskładałam ją i wyniosłam do piwnicy. Dzięki temu mam miejsce na kolejny mebel - kojec :tak:

czy któraś z was ma lub miała albo wasza znajoma ma któryś z tych wózków:
Peg Perego Pliko Switch
Inglesina Zippy
CHICCO WOZEK SPACEROWY CT 0.1 +AKCESORIA + GRATIS (894899094) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli tak to prosze powiedzcie coś na ich temat, jak jest w rzeczywistości. Czytałam o wszystkich, oglądałam każdy tylko jeszcze małej nie przymierzałam, ale ciągle się zastanawiam.

niestety Ci nie pomoge; my uzywamy wozka z Bebecer i na razie jest ok, chociaz jest strasznie ciezki, ale tez stabilny i zadna droga mu nie straszna. spcerowka jest rozkladana i fajnie wyglada.
apropo kojca, to my tez mamy lozeczko turystyczne, wiec nie bedziemy kojca kupowac:tak: a nad puzzlami tez ostatnio sie zastanawialam i podobnie jak andariel pomyslalam, ze kupie pozniej;-)

sąsiadka ma ten ostatni i jest z niego bardzo zadowolona,można w nim spokojnie dziecko spać położyc i po leśnych dróżkach pochodzić,wiadmo wytrzepie ,ale w którym wózku nie trzepie

Za to najbardziej zadowolona jestem z huśtawki którą Zosia dostała od dziadków. Poprostu rewelacja!i mała też ja uwielbia.
Huśtawka Papasan Starlights z projektorem N9278 / K7924 - Fisher Price

Dominiczka , my mielismy podobna Fisher Price Buy your Fisher Price Precious Planet Cradle Swing (P6031) reviews from Kiddicare Baby Swings | Online baby shop | Nursery Equipment

Ja juz swoja sprzedalam bo po pierwsze duza a po drugie byla rewelacyjna owszem ale do gora 3 miesiaca do czasu kiedy gagatek nie zaczal podnosic glowy. No i male i plytkie siedzonko i malo bezpieczna jak dziecko zaczyna sie wiercic. Pasy tylko 3 pnktowe i latwo je odczepic. Latwo tez wypasc dziecku.
Ja nie polecam.
Kupilam potem zwykly najtanszy lezaczek i sprawda sie 100 razy bardziej niz ten kolos.

Ostatnia edycja:
reklama
nosidełko potrzebuję na wakacje, a dokładnie na wypad nad morze :tak: zawsze można tam dziecko wsadzić i nie trzeba się tarabanić z wózkiem ;-) ale na jakieś wypady też się przyda, dlatego nie chcę wydawać kupę kasy na to i chcę by na dłużej wystarczyło :tak:

Do góry