Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
także jestem zadowolona, bo kolejne spiochy, bodziaki i spodenki..po praniu..wylądują w komodzie Kajtka..
Pomysłowe ale nie wiem czy wanienka nie jest mała.a ja mam do was prośbe dziewczyny..o opinię..chcialabym kupic taki oto regal kąpielowy.. WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA = REGAŁ KĄPIELOWY 0045 (676449881) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też kupuje normalną.A wanienkę kupię zwykłą bez udziwnień.
Zaraz sobie poszukam tego rankingu.A widziałyście ranking pieluch? Pampers Active Baby na I miejscu (nie zaskoczyło mnie to), Tesco Unisex Nappies na II miejscu (lekki szok)... no, no... ale już Tesco Value miejsce II od końca hehe
Śliczne pieluszki.Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (678885139) - Aukcje internetowe Allegro
to nie reklama, poprostu polecam sprzedawcę i produkty:-)
Słodkie

To dobrze sporo Ci zakupów odejdzie ;-)jestem w szoku że córcia miała tyle ubranek![]()
Kiedyś słyszałam, że dno wanienki powinno być gładkie żeby łatwiej było utrzymać w czystości a na spód będę wkładała pieluszkę.Dziewczynki co myslicie o zakupie takiej profilowanej gabki na dno wanienki do kapieli noworodka? Czy to wygodne i praktyczne?
asienka pieluszka tetrowa jest beznadziejna zwija się i wypływa do góryJa też mam najzwyklejszą wanienkę i do niej będę wkładała pieluszkę tetrową
może są jakieś maty do kąpieli coś by dziecku przyjemniej było i się nie ślizgało
miałam też taką gąbkę misia ale strasznie piła wodę
i zawsze trzeba było dużo lać
MATA materac do kąpieli 5 kol + 2xGĄBKA gratis (682744385) - Aukcje internetowe Allegro