daizee
Fanka BB :)
Lanselotka, super pokoik. i widzę, że lampki z ikei królują :-) my też chcemy podobną kupić, pewnie zieloną, żeby do żółtej ściany pasowała. w ikei na wystawie te lampki dają takie fajne przyciemnione światło, ale to pewnie zależy od żarówki.
co do materaca, to ja chyba też kupię kokos-pianka-kokos. muszę dziś zejść do piwnicy i zobaczyć, jakich rozmiarów jest ten stary.
co do materaca, to ja chyba też kupię kokos-pianka-kokos. muszę dziś zejść do piwnicy i zobaczyć, jakich rozmiarów jest ten stary.
), no problem, ale teraz matka szaleje i kupuje gryka - pianka. W zeszłym roku przeprowadziliśmy do nowego mieszkania i kupowaliśmy dla wszystkich nowe materace i wszyscy, łączenie ze mną
mamy na materacach tzw. ochraniacze, które wyglądają jak prześcieradła tylko są podgumowane od dołu. Kupiłam je kiedyś w IKEI za jakieś grosze na wyprzedaży, ale rewelacyjne, bo nie przepuszczają wogóle wilgoci - sików po prostu
, a zupełnie się od nich nie poci, nie ma żadnego dyskomfortu spania. Tak więc nabyć zamierzam dokładnie taki sam ochranicz do łóżeczka i myślę że problem z głowy. Podkładki, ceratki i inne pierdoły są beznadziejne, zresztą spróbujcie spędzić noc na ceracie - masakra, to jedną taką noc zafundowałam Amelce na podkładach Seni i w życiu tego nie zrobię więcej.
. Jak już trzeba było podgrzać, a to się rzadko zdarzało, to w garnuszku z gorącą wodą.

i dzidziuś może się poparzyć