reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Tak się zaczęłam przez Was śmiać, że zapomniałam co miałam napisać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale coś innego mi przyszło do głowy. Widziałam kilka miesięcy temu w smyku zaje...szczą rzecz, a mianowicie pudełeczko z gipsem (wyglądało to jak krem nivea w tym metalowym pudełku), gdzie się odciska nóżkę dziecka i taką pamiątkę można trzymać przez lata. Kosztowało to 25 zł. JA TO CHCĘ!!!!!!:-):-):-)
ja też:-)chę

Ostatnia edycja:
reklama
powinno być nie da rady:-D
mojej robiłam odcisk jak miała 4 miesiące i ze stópką nie było problemu a z rączką było ciężko bo cały czas chciała chwytać rączką glinkę:baffled:

na pewno gdzieś jeszcze poza allegro można je znaleźć, ale zdecydowanie lepiej pszczółko żebym już po sklepach zabawkowych żadnych nie biegała :-D:happy2::-D
raz że nie mam siły, ani czasu (głupia sesja w ten weekend) na takie maratony, a dwa że mogłoby się to skończyć wypatrzeniem jakiejś kolejnej, wcale nie niezbędnej (!), śliczności..

a to prawda mam podobnie. zobaczylam tą matę tiny love i teraz sobie ubzdurałam że jest ona mi niezbędna, no i jeszcze koniecznie musi mieć to kick&play i koniec kupię ją jak nic :)

no to wam jeszcze pokaże jaką ostatnio sukienkę w lumpku kupiłam. dałam niecałe 5 zł :)

tak wiem niemiłosiernie różowa, ze sztucznego materiału, niewygodna i pewnie serca nie będę mieć dziecku ja założyć ale co ja poradze ze mi się podobała :zawstydzona/y:

o jesiu jaka słodziuśka hehe
oj do sesji fotograficznej będziesz mogła jej zarzucić ;)
taka mała księżniczka będzie hihi

reklama
mnie najbardziej powalają sklepy z takimi zabawkami stylizowanymi na oldschoolowe, np: drewnianymi klockami, lalami i pluszakami szytymi wg reguł ugly dolls, pięknymi książeczkami, w których grafika odgrywa komplementarną do tekstu rolę itp cudnościami, które mają sentymentalny posmak własnego dzieciństwa a zarazem jakość ich wykonania dystansuje bardzo daleko peerelowskie pierwowzory..

Nie wiem czy rozumiecie o jakich artykułach i sklepach piszę, ale jak dla mnie jest to ostatnie odkrycie, że są takie fajne rzeczy i sklepy z taką atmosferą (np na ul. mokotowskiej, albo w arkadach pod mostem poniatowskim - to ostatnio odkryłam w wawie)

no ale na takie gażdżety jeszcze nie pora.. najpierw maluszek będzie potrzebował właściwie tylko tego aby było sucho, ciepło, pełny brzuszek no i aby mama była blisko :-) więc pilnuje się aby nie szaleć na wyrost z takimi cudami.. ale pokusa jest przeogromna :-D:happy2::-D

Do góry