reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja dzisiaj zastanawiałam się jakie kosmetyki kupić i wydumałam sobie ziajkę właśnie:happy2:

sama używam kosmetyków ziaja, bardzo je lubię, nie uczulają mnie, są w super cenie i ogólnie same superlatywy widzę...

Właśnie się nad nimi zastanawiam, bo tutaj w Irlandii, a przynajmniej w naszej aptece są dostępne. Zawsze to coś znanego.

Siostra paczkę niedługo wyśle, już nam nakupiła pełno rzeczy:-). Oczywiście to nie wszystko, ale już pozamawiała. Znalazła jakąś fajną hurtownię dla dzieci. Żałuję, że sama tego nie oglądam:-(, no ale mówi się trudno. Już się nie mogę doczekać, jak zobaczymy te wszystkie rzeczy:-):-):-)

reklama
ja mam fride:) i pwoiem wam ze to jest wygodne i praktyczne:) i krzywdy sie tym malemu nie zrobi bardziej patycznkeim niz frida bo ma nasadke wymierzona a jak dzidzi sie poruszy i patyczek popcha to co wtedy zrobisz meduska??
nie iwem wogóle akurat czyszczenia noska sie najbardiej boje i bede to robic w ostatecznosci:baffled::baffled:
główke zawsze mozna dziecku przytrzymac zeby sei ne poruszylo poza tyym raczej głeboko tego patyczka wciskacnie bede atymi gruszkami i innymi boje siezecoś wyssam dziecku razem z tym katarkiem:baffled::baffled::baffled::baffled: jakies żyłki cy cos:happy2::baffled::baffled::baffled:

ja od wczoraj piorę i prasuję, jeszcze zostało mi bardzo dużo.......
A ten proszek loella powiem wam że dziwnie pachnie.......

A powiedzcie mi jakie obuwie dla maluszka? Wystarczy takie szmaciane, materialowe? Czy trzeba się zaopatrzyć w jakieś porządniejsze?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
finito:-D:-D:-D wszystko poprane i wyprasowane:-D:-D:-D
Jesteś moją idolką :-D:-D:-D
Ja się dopiero rozkręcam ;-) Wczoraj kupiliśmy wózek, 300 zł, prawie nie używany, bo laska miała 2, nawet jak się rozpadnie nie będzie szkoda :tak:Aby tylko zimę przejeździł, potem zainwestujemy w spacerówkę lepszą. A zaoszczędzoną kaskę odłożymy na coś, np. na szczepionki, bo to jednak spory wydatek :sorry2: Na dniach łóżeczko powinno przyjechać. I biorę się za kosmetyczkę dla mojej córci :-D

hej,

Jestem tu nowa. Chętnie dołączę do Waszego grona:-)

dzisiaj zrobiłam trochę zakupów w mothercare, musze powiedzieć że tam dość tanio można kupić śpiochy w 3 paku. Body wychodzą po 6,5 za sztukę. jakość jest bardzo dobra.
Ja kupuje na 4,5 i 6 kg

finito:-D:-D:-D wszystko poprane i wyprasowane:-D:-D:-D

Catedra - niezła jesteś;-);-);-);-);-)

powiedz jeszcze raz gdzie te wózki BOLDR IMPLAST można w Warszawie zobaczyć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem pod wrażenie waszych zbiorów. Wreszcie ja też kupiłam pierwsze rzeczy dla malutkiej. Oto zdjęcia.

Załączniki

• SL370484.jpg
    SL370484.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 64
  • SL370485.jpg
    SL370485.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 82
Do góry