• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
kształt smoczka podobno jest zbliżóny do sutka. Gdzie mozna je kupic? w smylku nie widziałam

super firma i super jakość... ja kupiłam troszke tańsze LOVI... też mają kształt smoczków zbliżony do sutków i podobne bajerki ale są tańsze....

w smyku w warszawie są... proponuję największego smyka przy jerozolimskich... ja na pewno zainwestuję w smoczki tommee tippee... są bajeranckie... laktator i buteleczki mam LOVI... ale tommee tippee na pewno u mnie zagości jak mała zacznie jeść bo mają super komplety miseczek, łyżeczek itp....

kształt smoczka podobno jest zbliżóny do sutka. Gdzie mozna je kupic? w smylku nie widziałam

u mnie są w aptekach

ja też własnie zrobiłam zakupy u tego sprzedawcy..........między innymi smoczki te ortodontyczne i te lateksowe , butelkę 150 ml i jeszcze skusiłam się na taki komplecik, może być do wózka albo gdziekolwiek. Myślę, że się przyda:-)
Śliczny KOMPLET DO WÓZKA kocyk+poduszka KOLORY (708549913) - Aukcje internetowe Allegro

komplecik prześliczny :-)

smerfi super że przełamałaś sie z zakupa i dla maleństwa. czekamy na więcej ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry