reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Abeja zgadzam sie w 100%!!Jasia urodziłąm30 czerwca i nier dopajałam za to wisiał duzo przy cycku.Teraz tez nie kupuje butelki nawet jesliby okazała sie potrzebna to sa przecież sklepy;-)

Ja bym powiedziała tak - nie jest niezbędna, ale jedna sztukę - choćby tę 150 ml warto mieć. Na wszelka wszelkość.

Kluska 80 tez tak zrobie apteke mam o żut kamieniem a najblizszy dzieciency o strzał z mojego łuku hehe niewiem czemu w ciążzy wpadam czasem w mentalnosc ze musze mieś wszystko na wszystke wszelke wszelakie wypadki nawet na wypadek londowania ufo -w które raczej nie wierze tak jak by po porodzie nikł chandel i wszelakie sklepy
-czy ja nie jesaten nienormalna?

reklama
Kluska 80 tez tak zrobie apteke mam o żut kamieniem a najblizszy dzieciency o strzał z mojego łuku hehe niewiem czemu w ciążzy wpadam czasem w mentalnosc ze musze mieś wszystko na wszystke wszelke wszelakie wypadki nawet na wypadek londowania ufo -w które raczej nie wierze tak jak by po porodzie nikł chandel i wszelakie sklepy

no i racja :-)

Mamusiu - kochana - nie zrozum mnie źle, bo nie jest moją intencją się z Ciebie natrząsać - pytam z ciekawości - czy ty jesteś dysortografem?

no i racja :-)

Mamusiu - kochana - nie zrozum mnie źle, bo nie jest moją intencją się z Ciebie natrząsać - pytam z ciekawości - czy ty jesteś dysortografem?
jestem dysortografem i wiem moje błędy aż bola po oczach :zawstydzona/y:
jak dużo cwiczyłam to jeszcze jakos było ale też nie najlepiej z noją ort.
do tego jestem dysgrafem i pismo mam "lekarskie"
jedyne co mi sie udało to pismo wyświczy czytelne ale ort jest jeszcze gorsza:wściekła/y:
a znasz jakis cudowny lek na dysortografie??

Nie, niestety osobiście nie potrafię nic na to zaradzić. To była czysta ciekawość. Fakt - nie ma co ukrywać - walą po oczach :-) ale skoro to kwestia schorzenia to mi nie przeszkadzają :-)

no, ja też chyba mam coś z głową, wszytko chce mieć już, natychmiast, szykuje się jak na wypadek wojny....hehehe a pewie po porodzie nie raz się okaże, że nie potrzebne, albo przepłacone niektóre rzeczy, ale co poradze kiedy nie mogę się powstrzymać i już !:happy: myślę, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, zwłaszcza na tym forum:-D

Hej kobietki wczoraj zrobiłam ostatnie zakupy dla mojego maleństwa. Przybory do kąpieli czyli wanna taka najzwyklejsza z naklejoną kaczuszką termometr do pomiaru temp wody do tego jeszcze taka gąbeczka wkładka dzidzik może sobie na tym leżeć tak mi się spodobała i wzięłam no i nie mogło się obyć bez ręcznika kąpielowego z kapturem;-). Proszek do prania jelp (jest bez fosforanów:tak:) był akurat w promocji więc znalazł się w koszyku. Materac do łóżeczka kokos-pianka-kokos myślę że będzie ok. Następnie pieluszki jedną pakę pampersów newborn i huggiesów też newborn (wszytsko rozmiar 2) zobaczymy porównamy. Ja stwierdziłam że nie będę rozrabiać spirytu tylko będę kupować takie płatki nasączone spirytusem o nazwie Leko, tanie i wygodne, kupiłam również sól fizjologiczną do przemywania noska i oczka:-D Oj ależ wczoraj byłam uradowana jak z tym wszystkim zjechałam do domku szok...:-D:-D:-D:-D:-D

Guziczku myslę jednak, że spirytus i patyczek higieniczny nasączony tym spirytusem sa wygodniejsze i lepiej się nim dostać do wszystkich okolic kikutka niż gazikami Leko..

reklama
Dokładnie tak Guziczku :tak:patyczkiem i spirytusem łatwiej dotrzeć do nasady kikutka..a gaziki Leko niestety mogą sprawiać trudność w tej operacji..ale jakby co się nie zmarnują, bo mogą sie przydać Wam do przemywania drobnych ranek :tak: ale oczywiście to Twój wybór :-)

kasiulec..pościeli wszędzie dostatek..ostatnio bardzo ładną i niedrogą widziałam w sklepie Tchibo :tak: w ogóle w tym sklepie raz na kwartał rzucają kolekcje dziecięcą i mozna kupic superowe rzeczy :tak:także przez internet :-)
a generalnie tak jak pisze AbEjA..allegro..ruleeez :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry