Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez od tego spredawcy co luiza patrycja tylko inne wzory
6-CZ POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (713937675) - Aukcje internetowe Allegro
chce ten pierwszy kolor w paseczki
do tego 3-cz POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (713937721) - Aukcje internetowe Allegro
3 cz bo wypelnienie juz bede miała-i to drugie chce zielone z tymi serduszkami- preścieradło takie zielone juz mam:-)
A więc też chyba skorzystam z tej oferty już dałam cynka mężowi tylko nie wiem czy brać tą trzy czy sześcioczęściową...??
a czy wy zakupujecie nawilzacz pwoietrza? bo ja wlasnie dzis jade po niego i nie wiem na jaki sie zdecywoac ...bo wiadomo jak zaczna grzac kaloryfery to i sucho zaczyna sie robic wiec mysle ze to dobry zakup co o tym myslicie?

Dziewczyny wiecie może orientacyjnie jaka ilość pampersów jest potrzebna w najmniejszym rozmiarze?
Ja mam 2 kpl firmy www.ankras.com.pl . W sklad mojej wchodzi baldachim,ochraniacz 360cm,poszwa na kolderke i na poduszke. Kosztowala 112zl w sklepie,sadze ze na stronie producenta moze byc tansza. narazie tylko ogladalam ja rozlozona,jak "ubiore" lozeczko to pokaze w calosciale ja się jakoś nie mogę zdecydować i chciałam Wasze typy pooglądać:-)
Do tego mam pod kolor 2 przescieradelka frotte firmy www.kieczmerscy.com.pl po 18zl jedno (tez cena "sklepowa").