reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

mayo ciekawa jestem ile Ci ten baldachim posłuży.
Na pewno dopoki malenstwo ma lozeczko w naszej sypialni,zeby nie draznilo go swiatlo,odblask z TV itp.Dodatkowo UK ma wilgotny i wietrzny klimat wiec mam pewnosc ze maluszka nie zawieje jak otworzymy okno;-)Co do siedliska kurzu-mam dwa na zmiane;-)Gdzies wyczytalam ze dzidzia w lozku z baldachimem czuje sie bardziej "utulona" i bezpieczna a poza tym to takie urocze;-):-)

reklama
mayo nie patrz na innych tylko zakładaj co chcesz!!!! to Twoje łóżeczko, Twój baldachim i Twoje dziecko bedzie tam spalo..skoro Tobie sie podoba to jest najpiekniejsze na swiecie i już!!!! :-)

mayo,łóżeczko śliczne:tak::tak::tak:.A o tym baldachimie,to też słyszałam,że dzidziuś sie wtedy czuje bardziej utulony i tak mu przytulnie jest.Ja ani przy Młodej nie miałam i nie zamierzam kupować,ale przyznam,że tak przystrojone łóżeczko wygląda pięknie i tak dzidziusiowo:-):-):-):-):-)

mi tez sie baldachimy podobają- ale tylko na obrazku.... bo sporo sie nasłuchałam, poa tym, wiem ze moja mama miala dla siostry i szybko go zdjęła...;-)

a ja gdzieś wyczytałam, że taki baldachim to tylko zbiorowisko kurzu i niepraktyczny :baffled: ale co ja tam wiem :rofl2:
eeeee tam no przecież to materiał pierzesz posciel to i ściągasz baldachim do prania:tak: to samo z wietrzeniem:tak: ja miałam przy niecały rok później go maltretowała i szarpała:baffled:

Tak jak obiecalam wczoraj wklejam zdjecie "ubranego" lozeczka naszego synusia:-)Narazie stoi pod przykryciem zeby sie nie zakurzylo ale w "razie czego" jestem juz spokojniejsza bo jest gotowe;-)
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1

Śliczne łóżeczko i pościel i baldachim!!! Ja dziś mam dostać paczkę z moimi zamówieniami ale łóżeczko jeszcze nie jest skręcone...
jak będzie gotowe to się pochwalę!!:tak:

A ja czekam na kuriera z pierwszą partią rzeczy jedzie :blink:.
Najbardziej jestem ciekawa materacyka, bo kupiłam kokos-gąbka-kokos jak przy Krystianie ale jeszcze z jakąś otuliną dookoła i teraz zastanawiam się czy nie za miękki będzie :sorry2:.
MATERAC *KOKOS PIANKA KOKOS* łóżeczka 120 * 60 (720977111) - Aukcje internetowe Allegro

na laktator zdecydowałam się medeli i do butelki medeli dokupiłam smoczki dr Browna bo wyczytałam, że pasują
MEDELA NAJLEPSZY LAKTATOR Mini ELECTRIC #GWARANCJA (721161697) - Aukcje internetowe Allegro
0388 DR.BROWNS SMOCZKI DO BUTELEK WĄSKICH TYP-1 (723856084) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam się nad smoczkiem medeli, ale on jest specjalistyczny dla dzieci z problemami ssania i jest droższy od butelek :sorry2:,
ale pamiętam, że właśnie takie smoczki były kiedyś najbardziej polecane dla noworodków i małych niemowlaków.
Medela - Smoczek do butelki Habermana (702247698) - Aukcje internetowe Allegro

i też spróbuję bubchen kosmetyki na początek, słyszałam sporo dobrego o nich.

Jagoda ja też o tym laktatorze myśle , ma bardzo dobre opinie innych mam;-):tak:

Ja też pochwale się moim łóżeczkiem , już je ubrałam , też mam baldachim jak mayo bo też mi się one podobają:-D

IMG_0242.jpg IMG_0243.jpg IMG_0246.jpg
A to mój niedzielny zakup z wycieczki do Częstochowy, więć już raczej imie pozostanie:happy:

IMG_0245.jpg

reklama
Dentico cudnie!!!!

Wy macie juz fajnie... poskladane łozeczka i pościel i wogóle....

a ja pokój jeszcze nie zrobiony i jakos sie nie zapowiada zeby mial byc zrobiony w najbliższym czasie:-(

Ostatnia edycja:
Do góry